"Τρελαίνει" κόσμο 18χρονη βολεϊμπολίστρια

Την οργή των συμπαικτριών της έχει προκαλέσει η 18χρονη βολεϊμπολίστρια, Σαμπίνα Αλτινμπέκοβα, η οποία έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα του ανδρικού πληθυσμού που επικεντρώνεται σε αυτήν και όχι στους αγώνες! Διαβάστε το στόρι.

"Τρελαίνει" κόσμο 18χρονη βολεϊμπολίστρια

Δύσκολες ώρες περνάει στην ομάδα της η 18χρονη παίκτρια του βόλεϊ, Σαμπίνα Αλτινμπέκοβα, η οποία αντιμετωπίζει την οργή των συμπαικτριών της, εξαιτίας της εμφάνισής της, που τραβάει τα ανδρικά βλέμματα και τα αποσπάει από τους αγώνες της ομάδας.

Η Σαμπίνα ήταν απλώς ένα όμορφο 18χρονο κορίτσι πριν ταξιδέψει στην πρωτεύουσα Ταϊπέι της Ταϊβάν για να αγωνιστεί με το Καζακστάν στο ασιατικό πρωτάθλημα Under-19. Τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης εντυπωσιάστηκαν από την ομορφιά της, δημιουργώντας ένα 10σέλιδο αφιέρωμα για χάρη της. Το γεγονός προκάλεσε την οργή των υπόλοιπων μελών της ομάδας αλλά και του προπονητή της, Νουρλάν Σαντικόβ, ο οποίος σχολίασε: "Είναι αδύνατο να εργασθείς κάτω από αυτές τις συνθήκες. Ο κόσμος συμπεριφέρεται σαν να υπάρχει μόνο ένας παίκτης στο πρωτάθλημα".

Δείτε φωτογραφίες της 18χρονης από το Καζακστάν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK