Επιβλητικός Ολυμπιακός, φουλ για Final-6

Η σεμιναριακή άμυνα και η αποτελεσματική επίθεση χάρισαν στον Ολυμπιακό το 9-5 επί της Μπαρτσελονέτα και μαζί το δικαίωμα να ονειρεύεται επιστροφή στην ελίτ του ευρωπαϊκού πόλο.

Επιβλητικός Ολυμπιακός, φουλ για Final-6

Ο Ολυμπιακός έκανε το αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στο Final-6 του Champions League. Επιβλήθηκε 9-5 της Μπαρτσελονέτα στο κολυμβητήριο του Πειραιά και δύσκολα πλέον θα μείνει εκτός τελικής φάσης.

Οι "ερυθρόλευκοι" έπαιξαν καταπληκτική άμυνα και δεν άφησαν ποτέ την ισπανική ομάδα να πάρει προβάδισμα. Το 3-0 στο πρώτο οκτάλεπτο ήταν η βάση για την επιτυχημένη συνέχεια, αφού με την αυτοπεποίθηση στα ύψη και τον γκολκίπερ Πάβιτς να κάνει μεγάλο ματς η ελληνική ομάδα κατάφερε να διατηρείται σε απόσταση ασφαλείας.

Ουδέποτε ο Ολυμπιακός ένιωσε να πιέζεται και με τρία γκολ από τον αρχισκόρερ Μουρίκη πήρε αυτό που τόσο ήθελε στη μάχη του ομίλου. Πλέον μπορεί ακόμη και την πρωτιά, που θα δώσει απευθείας πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης, αρκεί να πετύχει δύο νίκες στα επόμενα τρία παιχνίδια (χωρίς να εξαρτάται από άλλα αποτελέσματα).

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 3-2, 2-1, 1-2

Ολυμπιακός: Ντόσκας, Μυλωνάκης, Μουρίκης 3, Βλαχόπουλος, Φουντούλης, Μάλιαρακ, Γούνας

Μπαρτσελονέτα: Μουνάριθ 2, Στρ. Ράσοβιτς, Εσπανιόλ 2

Photo Credits: Actionimages.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK