Οι πρωταθλήτριες του Ολυμπιακού στο Contra.gr (VIDEOS)

Στον υπέροχο κόσμο του Ολυμπιακού, αλλά και στην "μαγκιά" της ομάδας στάθηκαν τα "χρυσά" κορίτσια των "ερυθρόλευκων", Φιλιώ Μανωλιουδάκη και Αλεξάνδρα Ασημάκη μιλώντας στο Contra.gr λίγη ώρα μετά την κατάκτηση της Euroleague.

Οι πρωταθλήτριες του Ολυμπιακού στο Contra.gr (VIDEOS)

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία του την Euroleague στο πόλο γυναικών, νικώντας με 10-9 την πανίσχυρη Σαμπαντέλ στο " φλεγόμενο" Παπαστράτειο. Τα "χρυσά" κορίτσια του Ολυμπιακού, Φιλιώ Μανωλιουδάκη και Αλεξάνδρα Ασημάκη μίλησαν στο Contra.gr για την τεράστια επιτυχία τους.

Μανωλιουδάκη: "Ευχαριστούμε τον κ. Μαρινάκη"

Τρισευτυχισμένη ήταν μετά την κατάκτηση της πρώτης Euroleague στο πόλο γυναικών, η αρχηγός του Ολυμπιακού, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, η οποία μιλώντας στο Contra.gr ευχαρίστησε μεταξύ άλλων και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Δεδομένου ότι η Σαμπαντέλ είχε πάρει σαφές προβάδισμα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, που πιστεύεις ότι κρίθηκε η νίκη του Ολυμπιακού;

"Το πιστέψαμε από την αρχή πάρα πολύ, το θέλαμε. Είχαμε καρδιά και δείξαμε χαρακτήρα, αυτό πιστεύω ότι μέτρησε περισσότερο".

Ποιους θα ήθελες να ευχαριστήσεις γι΄αυτή την επιτυχία;

"Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο, Βαγγέλη Μαρινάκη και τον καταπληκτικό κόσμο του Ολυμπιακού".

Σε ποιον αφιερώνεις την κούπα;

"Αν πρέπει να ευχαριστήσω συγκεκριμένα κάποιο άτομο, αυτός είναι ο άντρας μου. Αυτός είναι που μου στέκεται και με βοηθάει. Με έχει κάνει καλύτερη ως άνθρωπο και ως παίκτρια και αυτό είναι το βασικότερο".

Ασημάκη: "Έχει μαγκιά ο Ολυμπιακός"

Η φουνταριστή του Ολυμπιακού, Αλεξάνδρα Ασημάκη, δήλωσε στο Contra.gr ενθουσιασμένη με τον κόσμο της ομάδας που γέμισε το Παπαστράτειο, ενώ παράλληλα τόνισε πως αισθάνεται δικαιωμένη με την απόφασή της να πιάσει Λιμάνι.

"Είναι τεράστια τύχη να το ζεις αυτό. Τεράστια ευλογία να κερδίζεις την πρωταθλήτρια Ευρώπης τόσα συνεχόμενα χρόνια. Και με την Βουλιαγμένη μας έχει πάρει την μπουκιά από το στόμα. Ο Ολυμπιακός φέτος είναι μια καινούργια ομάδα. Εγώ φέτος ήρθα εδώ και πήρε αυτό το ευρωπαϊκό. Η ατμόσφαιρα ήταν μαγική. Δεν μπορώ να το περιγράψω. Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Είναι γεγονός. Νιώθω πολύ ευτυχισμένη".

Με την κατάκτηση αυτή έγινε η δεύτερη Ελληνίδα αθλήτρια που πανηγυρίζει τον τίτλο της Euroleague με δύο διαφορετικές ομάδες. Πως αισθάνεσαι γι' αυτή την επιτυχία;

"Ναι το έχω κάνει εγώ και η Eύη Μωραϊτίδου. Εντάξει πρέπει να πω πως είναι το απόλυτο πρότυπο αθλήτριας και παίκτριας. Νιώθω σίγουρα πολύ τυχερή. Ήταν κάτι που το είχα στο μυαλό μου ότι μπορούσε να γίνει. Είναι μαγικό και τι καλύτερο από το να κερδίζεις την Σαμπαντέλ στον τελικό".

Πιστεύεις σε ανάλογες επιτυχίες του Ολυμπιακού στο μέλλον;

"Ο Ολυμπιακός κατέκτησε για πρώτη φορά την Euroleague με μία ομάδα με νέες κοπέλες με όρεξη, που δουλεύει με πολύ πάθος. H μαγκιά τώρα είναι να καταφέρει να μείνει στην κορυφή. Και ο Ολυμπιακός έχει μαγκιά και θα τα καταφέρει. Η ομάδα έχει μέλλον αλλά σίγουρα χρειάζεται πολύ δουλειά".

Ποιος είναι ο επόμενος στόχος της ομάδας;

"Βασικά επόμενος στόχος είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα Ελλάδας. Είμαστε πρωταθλήτριες Ευρώπης και φυσικά θέλουμε να πάρουμε και τον εγχώριο τίτλο. Ο επόμενος στόχος είναι πολύ δουλειά και με έναν Ολυμπιακό στην κορυφή. Αυτό θέλουμε όλοι για την ομάδα μας".

Θέλεις να μείνεις πολλά χρόνια και να κατακτήσεις κι άλλες κούπες με τον Ολυμπιακό;

"Θα παραμείνω δύο χρόνια εδώ. Έχω άλλα δύο χρόνια στην ομάδα κι αυτό είναι προαποφασισμένο, οπότε δεν πάω πουθενά, εδώ θα μείνω".

Αισθάνεσαι δικαιωμένη που μετά το σήριαλ της μεταγραφής σου, πήγες στον Ολυμπιακό;

"Δεν έχει κάποια άλλη ομάδα αυτό τον κόσμο. Το ζηλεύουν όλοι, ακόμα και ξένοι. Σαφέστατα και αισθάνομαι δικαιωμένη και τυχερή με την απόφασή μου".

Διαβάστε ακόμη:

Σαμπαντέλ - Oλυμπιακός 9-10: Πρωταθλητής Ευρώπης ο Ολυμπιακός!

Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί των παικτριών του Ολυμπιακού μετά την κατάκτηση της Euroleague (VIDEOS)

Πριμ από Μαρινάκη στα κορίτσια του πόλο!

ΠΑΕ: "Η οικογένεια του Ολυμπιακού δοξάζει την Ελλάδα"

Συγχαρητήρια Κοντονή για το Ευρωπαϊκό

News 24/7

24MEDIA NETWORK