To photostory του μεγαλειώδους ερυθρόλευκου θριάμβου

Πάθος, κυριαρχία, επιβράβευση! Ο Ολυμπιακός στέφθηκε με το σπαθί του πρωταθλητής Ευρώπης και το Contra.gr σας παρουσιάζει τον άθλο του μέσα από 30 χαρακτηριστικές εικόνες!

To photostory του μεγαλειώδους ερυθρόλευκου θριάμβου

Πρώτα οι Γερμανοί της Σπαντάου, έπειτα οι Ισπανοί της Μπαρτσελονέτα και για φινάλε οι Ιταλοί της Προ Ρέκο. Ο Ολυμπιακός χτίστηκε με πλάνο και μέθοδο για να φτάσει στο σημείο να διεκδικήσει σε ένα ματς τον θρόνο του πρωταθλητή Ευρώπης, έστω και απέναντι σε ομάδα με διπλάσιο μπάτζετ από εκείνον και στο γήπεδό της, και τα κατάφερε.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου έπαιξαν με αυταπάρνηση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, δεν άφησαν τους γηπεδούχους Ιταλούς να πιστέψουν σε κανένα σημείο του αγώνα πως ήταν ανώτεροι (ποτέ δεν προηγήθηκαν) και στο φινάλε έκαναν ευτυχισμένους τους 200 εκδρομείς οπαδούς τους στη Γένοβα και τους εκατομμύρια στην Ελλάδα επικρατώντας με 9-7.

Αυτός μάλιστα ήταν το δεύτερο ευρωπαϊκό τρόπαιο που κατέκτησε τη φετινή σεζόν ο πειραϊκός σύλλογος καθώς είχε προηγηθεί το Challenge Cup της γυναικείας ομάδας βόλεϊ με θρίαμβο στην Τουρκία, ενώ συνολικά οι "ερυθρόλευκοι" μετρούν πλέον 13 διεθνή τρόπαια!

Η ανδρική ομάδα μπάσκετ έχει κατακτήσει 3 Euroleague και 1 Διηπειρωτικό, το πόλο ανδρών 2 Πρωταθλήματα Ευρώπης και 1 Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, το πόλο γυναικών 1 Euroleague, 1 LEN Trophy και 1 Σούπερ Καπ Ευρώπης, το βόλει ανδρών 2 Κύπελλα Κυπελλούχων Ευρώπης και το βόλεϊ γυναικών 1 Challenge Cup!

Όσον αφορά στις άλλες ελληνικές ομάδες που ακολουθούν τον Ολυμπιακό, οι δύο πλησιέστεροι "διώκτες" του όσον αφορά σε συλλογή διεθνών τίτλων είναι ο Παναθηναϊκός με 7 τίτλους (6 Euroleague και 1 Διηπειρωτικό στο μπάσκετ ανδρών) και η Βουλιαμένη με 6 (1 Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης οι άνδρες, 2 Champions Cup, 2 Σούπερ Καπ Ευρώπης και 1 Len Trophy οι γυναίκες).

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ 30 ΕΙΚΟΝΕΣ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK