Χάλκινο μετάλλιο η Εθνική Ελλάδας στο Πόλο γυναικών!

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Εθνική Ελλάδας Πόλο γυναικών, χορηγός της οποίας είναι το Stoiximan.gr, επικρατώντας στο μικρό τελικό της Ιταλίας με 8-7, στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Αγώνων που διεξάγονται στο Μπακού.

Χάλκινο μετάλλιο η Εθνική Ελλάδας στο Πόλο γυναικών!

Το τρίτο της μετάλλιο στους Ευρωπαϊκούς αγώνες του Μπακού πανηγύρισε η ελληνική αποστολή! Η εθνική νεανίδων στο πόλο επικράτησε της Ιταλίας με 8-7 στο μικρό τελικό του αθλήματος, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

Η εξέλιξη του αγώνα

Η Ιταλία ήταν αυτή που ξεκίνησε δυναμικά στην αναμέτρηση, φτάνοντας στο 3-1 με τη λήξη του πρώτου οκταλέπτου. Η Εθνική ομάδα άρχισε να "μπαίνει στο κλίμα" του αγώνα από τη δεύτερη περίοδο, όταν και μείωσε σε 3-2, για να έρθει η ισοφάριση στα 5:15 με την Πάτρα.

Το ματς απέκτησε "άγρια" ομορφιά μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, με τις δύο ομάδες να σκοράρουν συνεχώς και το πρώτο μέρος να λήγει με την Ελλάδα μπροστά στο σκορ με 5-4. Με επιθετική διάθεση βρήκε η ομάδα του Στέφανου Λέανδρου στο τρίτο οκτάλεπτο, με την Πλευρίτου αρχικά και στη συνέχεια την Πρωτοπαπά να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 8-4.

Η Ιταλία έκανε την απέλπιδα προσπάθειά της να πάρει το ματς στο τελευταίο οκτάλεπτο. Η Αλταμούρα μείωσε σε 8-6 με 4μιση λεπτά να απομένουν για τη λήξη, ενώ η Κοκιέρε έφτασε τη διαφορά στο γκολ στα 1:20. Με καλή άμυνα ωστόσο, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα διατήρησε τη διαφορά του ενός τέρματος μέχρι το φινάλε, παίρνοντας μια σπουδαία νίκη.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 1-4, 1-3, 2-0

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΙΤΑΛΙΑ (Π.Ζίζα): Μπαντσέλι, Κοκιέρε 5, Πρέστα, Ριτσιόλι, Σιμονέτι, Μίλο, Πικότσι, Ντε Ματζίστρις, Φορέστα 1, Εσπόζιτο, Αλταμούρα 1, Κουατρίνι, Σκιλάσι.

ΕΛΛΑΔΑ (Σ.Λέανδρος):Σταματοπούλου, Πρωτοπαπά 3, Δουρέκα, Ελευθεριάδου 2, Ελληνιάδη, Λούδη, Καλογεράκου, Πλευρίτου 2, Λογοθέτη, Πάτρα 2, Μαυρωτά, Σαφέτη, Σωτηρέλη.

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK