Πήρε το Σούπερ Καπ ο Ολυμπιακός!

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού επικράτησε με 10-6 της Πάντοβα κι έγινε η δεύτερη ελληνική ομάδα μετά τη Βουλιαγμένη που κατακτά το Σούπερ Καπ Ευρώπης.

Πήρε το Σούπερ Καπ ο Ολυμπιακός!

Σπουδαία επιτυχία για τη γυναικεία ομάδας πόλο του Ολυμπιακού! Οι "ερυθρόλευκες" επικράτησαν με 10-6 της Πάντοβα στον τελικό του Σούπερ Καπ Ευρώπης και στέφθηκαν υπερπρωταθλήτριες, πανηγυρίζοντας το τρεμπλ για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Παρά το μέτριο ξεκίνημα (2-3 το πρώτο οκτάλεπτο), η ομάδα του Χάρη Παυλίδη κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια προηγούμενη με 5-3. Το τρίτο οκτάλεπτο ανήκε ολοκληρωτικά στον Ολυμπιακό, ο οποίος άνοιξε την... ψαλίδα στα 4 γκολ (7-3), με πρωταγωνίστρια την Αβραμίδου (πέντε γκολ). Το τελικό αποτέλεσμα (10-6) δεν αφήνει σε κανέναν το περιθώριο να αμφισβητήσει την κυριαρχία των "ερυθρόλευκων".

Με την επιτυχία του αυτή η Ολυμπιακός επανέλαβε το επίτευγμα της Βουλιαγμένης.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-0, 2-0, 3-3

Ολυμπιακός: Αβραμίδου 5, Μπιανκόνι 3, Μανωλιουδάκη, Πλευρίτου.

Πάντοβα: Κουεϊρόλο 2, Μπαρζόν, Σαβιόλι, Ρόκο, Μίλο

Μαθαίνοντας τα ευχάριστα νέα ο Σταύρος Κοντονής έστειλε τα συγχαρητήρια του. Ο υφυπουργός Αθλητισμού δήλωσε για τη μεγάλη επιτυχία των κοριτσιών του Χάρη Παυλίδη: " Για μία ακόμη φορά το άθλημα της υδατοσφαίρισης χαρίζει στη χώρα μας μία μεγάλη διάκριση, όπως είναι η κατάκτηση του Σουπερ Καπ από την ομάδα του Ολυμπιακού κόντρα στην νταμπλούχο Ιταλίας Πάντοβα. Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και στους προπονητές τους και εύχομαι ανάλογη συνέχεια στο υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK