Βουλιαγμένη - Ζέντες 12-9

Στον τελικό του Final 4 του LEN Trophy προκρίθηκε η Βουλιαγμένη, η οποία χωρίς να δυσκολευτεί επικράτησε με 12-9 της Ζέντες.

Βουλιαγμένη - Ζέντες 12-9

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες και με κορυφαία την Αντιγόνη Ρουμπέση, η Βουλιαγμένη πέρασε το εμπόδιο της Ζέντες στα ημιτελικά του LEN Trophy και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης.

Η ελληνική ομάδα ήταν εντυπωσιακή στο ξεκίνημα, η Ρουμπέση το ίδιο, με αποτέλεσμα η διαφορά να ανοίξει από την αρχή, δίνοντας την ευκαιρία στη Βουλιαγμένη να έχει και διαστήματα χαλάρωσης. Αυτά τα διαστήματα ήρθαν στο τρίτο και στο τέταρτο οκτάλεπτο, όμως η διαφορά "ασφαλείας" που είχαν τα κορίτσια του ΝΟΒ τους εξασφάλισε τελικά τη νίκη με 12-9 και ως εκ τούτου και το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης.

Τα οκτάλεπτα:6-1, 8-4, 10-5, 12-9

Βουλιαγμένη: Τσουκαλά 2, Χυδηριώτη 2, Ξενάκη 2, Ρουμπέση 4, Κώτσια 1, Διαμαντοπούλου 1.

Ζέντες: Μίχαλι 1, Χέβεσι 2, Φάρκας 1, Μπούικα 2, Κις 2, Πένγκο 1

Αντίπαλος της ελληνικής ομάδας θα είναι η καταλανική Ματαρό, η οποία επιβλήθηκε με 16-12 επί της Ουραλότσκα στον δεύτερο ημιτελικό.

Ο τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 21.45.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 5-2, 5-3, 4-4

Ματαρό: Ταραγό 7, Γκίμπσον 3, Μεσεγκερ 3, Λάουρα Λόπες 3

Ουραλότσκα: Νεζμάνοβα 3, Αμπντριζιάκοβα 2, Καρίμοβα 1, Γκέρζανικ 3, Κοριάκινα 1, Γκορμπούνοβα 2

Καμμένου: "Το κάναμε εύκολο"

Η προπονήτρια της Βουλιαγμένης, Αλεξία Καμμένου, συνεχάρη τις παίκτριες της για την εμφάνιση κόντρα στη Ζέντες και ξεκαθάρισε ότι στόχο της ομάδας της είναι η κατάκτηση του LEN Trophy.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις της στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ: "Κάναμε τον ημιτελικό να φαίνεται εύκολος, ενώ ήταν εξαιρετικά δύσκολος. Είμαι πολύ ικανοποιημένη από όλα τα κορίτσια, καθώς γράφουν ιστορία. Πρόκειται για τον όγδοο τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης στην υδατοσφαίριση Γυναικών για τον ΝΟ Βουλιαγμένης και ες αύριον τα σπουδαία.

Δεν γνωρίζουμε ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουμε στον τελικό, αλλά η Ματαρό έχει πέντε ξένες παίκτριες, έχει επενδύσει πολύ στην ομάδα και η διοργάνωση που έχει αναλάβει είναι εξαιρετική, ενώ η Ουραλότσκα από τη μεριά της ίσως καταφέρει να αντιπαρατεθεί. Υπάρχει τεράστια προπώληση εισιτηρίων στο τουρνουά. Εμείς πάμε για τον μεγάλο στόχο".

Το LIVE του αγώνα

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK