14η αγ.: Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός, 16-0 τη Γλυφάδα!

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 16-0 επί της Γλυφάδας, ενώ ο Εθνικός "σφράγισε" την τέταρτη θέση επικρατώντας με 27-2 στην τελευταία αγωνιστική της Α1 πόλο γυναικών.

14η αγ.: Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός, 16-0 τη Γλυφάδα!

Καταιγιστικός ήταν ο Ολυμπιακός την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Γυναικών, νικώντας τον ΑΝΟ Γλυφάδας με 16-0 στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας.

Οι πολίστριες του Χάρη Παυλίδη έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο και ήταν εξαιρετικές στην άμυνα, αφήνοντας "άσφαιρες" τις γηπεδούχους σε όλο το παιχνίδι! Έτσι, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε και τυπικά ως πρώτος την πορεία του στην κανονική περίοδο της σεζόν και στα πλέι οφ θα αναμετρηθεί με τον 4ο Εθνικό, ενώ η ομάδα του Πέτερ Σίλαγκι παρέμεινε 5η. Κορυφαία για τον Ολυμπιακό η Ασημάκη με πέντε γκολ, ενώ σκόραραν συνολικά δέκα πολίστριες.

Από την άλλη πλευρά, ο Εθνικός επιβλήθηκε του ουραγού της βαθμολογίας ΝΟΒΑ με 27-2 στο εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά "Πέτρος Καπαγέρωφ" στην αυλαία της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 κατηγορίας των γυναικών.

Η ομάδα από τον Πειραιά στρέφει το ενδιαφέρον της έτσι, στην μάχη των πλέι οφ, μετά και την τέταρτη θέση που κατέλαβε στο πρωτάθλημα, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Πρώτη σκόρερ για τον Εθνικό αλλά και του αγώνα αναδείχθηκε η Καλογεράκου με οκτώ τέρματα. Τα γκολ για το ΝΟΒΑ πέτυχαν η Καστάνη και η Σούλια.

Τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής

Κυριακή (03/04)

ΝΟ Ρεθύμνου – ΝΟ Βουλιαγμένης 3-21

Σάββατο (09/04)

Ποσειδών Ιλισίων – Τρίτων Αμαρουσίου 6-11

ΑΝΟ Γλυφάδας – Ολυμπιακός 0-16

Εθνικός – ΝΟΒΑ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 42

2. ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 35

3. ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 26

4. ΕΘΝΙΚΟΣ 23

5. ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 20

6. ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡ. 10

-. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΛΙΣΙΩΝ 7

8. ΝΟΒΑ -3

ΣΗΜΕΙΩΣΗ (1): Από τον ΝΟ Βουλιαγμένης έχει αφαιρεθεί ένας (1) βαθμός με απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για την περυσινή περίοδο

ΣΗΜΕΙΩΣΗ (2): Ο ΝΟΒΑ έχει έναν (1)μηδενισμό και μείον τρεις (-3) βαθμούς

News 24/7

24MEDIA NETWORK