Ανέβηκαν ΝΕ Πατρών και ΓΣ Ηλιούπολης

Το εισιτήριο για την Α1 Ανδρών εξασφάλισε η ΝΕ Πατρών και ο ΓΣ Ηλιούπολης μετά από τους αγώνες της 9ης και προτελευταίας αγωνιστικής του δευτέρου γύρου της τελικής φάσης στον όμιλο ανόδου (πλέι οφ) της Α2 Ανδρών.

Ανέβηκαν ΝΕ Πατρών και ΓΣ Ηλιούπολης

Η ΝΕΠ νίκησε 11-10 τον Ηλυσιακό και έμεινε μόνη πρώτη, ενώ ο ΓΣ Ηλιούπολης αναδείχθηκε ισόπαλος 10-10 με τον ΝΟ Πατρών και βρίσκεται στη δεύτερη προνομιούχο θέση, δύο βαθμούς πίσω από τον πρώτο, ενώ ο ΝΟΠ έχασε τις μαθηματικές του ελπίδες για άνοδο.

Απομένει μια ακόμα αγωνιστική, οπότε και θα οριστικοποιηθεί  ποιος από τους δύο (ΝΕΠ ή ΓΣ Ηλιούπολης) θα είναι ο εφετινός πρωταθλητής στην Α2 Ανδρών.

Τα αποτελέσματα

ΝΟ Χαλκίδας - ΝΑΟ Κέρκυρας 10-13

ΓΣ Ηλιούπολης - ΝΟ Πατρών 10-10

ΝΕ Πατρών - Ηλυσιακός 11-10

Η βαθμολογία (σε 9 αγώνες)

1. ΝΕ Πατρών 24

2. ΓΣ Ηλιούπολης 22

..................................

3. ΝΟ Πατρών 17

4. Ηλυσιακός 10

5. ΝΑΟ Κέρκυρας 6

6. ΝΟ Χανίων 0

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ