Πρώτο βήμα τρίτης θέσης για τον Παναθηναϊκό, 9-8 τον ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 9-8 τον ΠΑΟΚ στο κολυμβητήριο των Ιλισίων και έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στην Α1 πόλο των ανδρών. Η σειρά μεταφέρεται στη Θεσσαλονίκη.

Πρώτο βήμα τρίτης θέσης για τον Παναθηναϊκό, 9-8 τον ΠΑΟΚ

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι από την αρχή μέχρι το τέλος, αντάξιο της καλής απόδοσης που είχαν οι δυο ομάδες στη διάρκεια της κανονικής περιόδου.

Ο Παναθηναϊκός έκανε καλύτερο ξεκίνημα και προηγήθηκε 3-0, προτού ο ΠΑΟΚ αντιδράσει και φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Το 5-3 του πρώτου οκταλέπτου έφερε ξανά σε θέση ισχύος την ομάδα του Κώστα Λούδη, αλλά ο "Δικέφαλος" έμεινε κοντά από τη στιγμή που στη διάρκεια της δεύτερης περιόδου δεν άλλαξε το σκορ.

Ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε την αφλογιστία των "πράσινων" και τον εκνευρισμό που είχαν μετά από κάποιες διαιτητικές αποφάσεις και με δικό του σερί προσπέρασε 7-6, πριν ο Παπαδόγκωνας πετύχει δύο καθοριστικά γκολ κι άλλο ένα ο Στελλάτος, με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί το 9-8 (είχε ισοφαρίσει ο Γ.Κόχειλας). Οι φιλοξενούμενοι άλλωστε έχασαν την τελευταία επίθεση με τον Αλιχανίδη, στο σουτ του οποίου επενέβη ο Αφρουδάκης.

Τα οκτάλεπτα: 5-3, 0-0, 1-3, 3-2

Παναθηναϊκός: Δερμιτζάκης 1, Θεοδωρόπουλος 1, Κουρλιάφτης 2, Γ. Αφρουδάκης 2, Παπαδόγκωνας 2, Στελλάτος 1

ΠΑΟΚ: Σολανάκης 3, Μιτελούδης 2, Αλιχανίδης 1, Κόλιανιν, Γ. Κόχειλας 1

Το live του αγώνα

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK