Ο Αφρουδάκης έστειλε στα ημιτελικά τον Παναθηναϊκό

Ο Γιώργος Αφρουδάκης με πέντε γκολ οδήγησε τον Παναθηναϊκό στη νίκη επί του ΠΑΟΚ με 12-6 στο "Ποσειδώνιο" και έτσι οι πράσινοι προκρίθηκαν στα ημιτελικά της Α1. Στο 1-1 η σειρά του Εθνικού με τον Υδραϊκό.

Ο Αφρουδάκης έστειλε στα ημιτελικά τον Παναθηναϊκό

Με κορυφαίο τον πολύπειρο αρχηγό και φουνταριστό του Γιώργο Αφρουδάκη, ο Παναθηναϊκός νίκησε και στον δεύτερο αγώνα της σειράς για την Α' φάση των πλέι οφ τον ΠΑΟΚ, μέσα στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, και μάλιστα με το ίδιο σκορ του πρώτου αγώνα στο Ιλίσιο, 12-6 και προκρίθηκε στους ημιτελικούς.

Εκεί οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν στη σειρά των ημιτελικών, με μειονέκτημα έδρας τον ΝΟ Βουλιαγμένης. Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί για τις θέσεις 5η-6η (με μειονέκτημα έδρας) κόντρα στον ηττημένο αυτής της σειράς.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το κολυμβητήριο ήταν κατάμεστο από κόσμο. Σύμφωνα με το Φύλλο Αγώνα: "Στο 1.46 πριν από τη λήξη του δ’ οκταλέπτου απεβλήθη με κόκκινη κάρτα και χωρίς αντικατάσταση, για βιαιοπραγία κατά παίκτη της άλλης ομάδας ο Νο 4 του ΠΑΟΚ Χρήστος Κουτσιαλής (σ.σ. χτύπησε τον Καπετανάκη). Στο ίδιο λεπτό αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα και ο έφορος του ΠΑΟΚ Πετρίδης για διαμαρτυρία".

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 0-2, 2-3, 3-4.

ΠΑΟΚ (Βέργος): Κουτσιαλής 2, Νικολαΐδης 1, Σολανάκης 3

Παναθηναϊκός (Λοράντος): Πρίμορατς 2, Κόνγουεϊ 2, Αφρουδάκης 5, Τοράκης 3

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ο Εθνικός νίκησε τον Υδραϊκό με 10-7 στο κολυμβητήριο του Πειραιά "Π. Καπαγέρωφ", ισοφάρισε σε 1-1 της νίκες κι έτσι η υπόθεση πρόκριση θα ξεκαθαριστεί σε τρίτο παιχνίδι που θα γίνει αύριο Σάββατο (16/4) στις 17.00 στην έδρα του Υδραϊκού, στο κολυμβητήριο του Αλίμου (η σειρά αυτή κρίνεται στις 2 νίκες).

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 2-1, 2-2, 1-2.

Εθνικός (Κουντουδιός): Ν. Κόχειλας 2, Χατζηκυριακάκης 1, Μίσιτς 2, Χαραλαμπόπουλος 1, Φούτρης 2

Υδραϊκός (Δ. Μαυρωτάς): Κοκκινάκης 2, Δανούρδης 1, Μπλάνης 1, Στελάτος 2, Τσαχιλίδης 1

Photo Credits: Action Images

News 24/7

24MEDIA NETWORK