Ασημάκη: "Άλλο ένα σημαντικό λιθαράκι"

Η φουνταριστή του Ολυμπιακού Αλεξάνδρα Ασημάκη μίλησε στον Sport 24 Radio και στον Κώστα Ταγκαλάκη μετά την νίκη επί της Βουλιαγμένης με 13-11 και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1΄πόλο γυναικών από τις ερυθρόλευκες.

Ασημάκη: "Άλλο ένα σημαντικό λιθαράκι"

H Aλεξάνδρα Ασημάκη δήλωσε αναφορικά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1΄ πόλο γυναικών από τον Ολυμπιακό και την φετινή πορεία της ομάδας:

“Είμαι πολύ χαρούμενη που πήραμε το πρωτάθλημα. Έχω πανηγυρίσει πολλούς τίτλους με την ομάδα μου. Φέτος πετύχαμε τον έναν από τους δύο στόχους μας, αλλά χαιρόμαστε που η χρονιά τελείωσε έτσι. Τώρα είναι ώρες χαράς, αλλά σίγουρα κάποια στιγμή πρέπει να δούμε τι έφταιξε και δεν πετύχαμε όλους τους στόχους μας.

Είναι από αυτά που συμβαίνουν στον αθλητισμό. Από την πλευρά της, η διοίκηση κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να έχουμε και τις συνθήκες και το ρόστερ που χρειάζονται για να διεκδικήσουμε τίτλους. Πρέπει πάντως είναι η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός τελειώνει το πρωτάθλημα αήττητος. Είναι ένα νέο, πολύ σημαντικό, λιθαράκι στην ιστορία του”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός!
Η Χρυσή Βίβλος της Α1 πόλο γυναικών

News 24/7

24MEDIA NETWORK