Ισοπαλία 9-9 του Ολυμπιακού με την Ιταλία

Στο τρίτο φιλικό επί ιταλικού εδάφους, ο καλός για μια ακόμη φορά Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 9-9 με την εθνική Ιταλίας, δεχόμενος το τέρμα της ισοφάρισης στο τελευταίο δευτερόλεπτο.

Ισοπαλία 9-9 του Ολυμπιακού με την Ιταλία

Μια ακόμα καλή εμφάνιση κατέγραψε στο ενεργητικό της η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού που βρίσκεται στην Ιταλία και πραγματοποιεί κοινή προετοιμασία με την Προ Ρέκο.

Στο πλαίσιο της παρουσίας του στη γειτονική χώρα, η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου έδωσε την Τετάρτη το πρωί το τρίτο του φιλικό (μετά την ήττα με 13-10 από την Προ Ρέκο και τη νίκη με 14-6) με αντίπαλο την εθνική Ιταλίας, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 9-9.

Οι Πειραιώτες πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και δέχθηκαν το γκολ της ισοφάρισης στο τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης στην οποία διαιτήτευσαν Ιταλοί διαιτητές.

Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Μπλάι Μάλιαρακ που σημείωσε "καρέ" τερμάτων, τρία γκολ σημείωσε ο Παντελής Βλαχόπουλος, ενώ από μια φορά το δρόμο προς τα δίχτυα βρήκαν ο Κώστας Μουρίκης και ο Γιάννης Φουντούλης.

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού συνεχίζεται και περιλαμβάνει την Πέμπτη (15/10) δυο προπονήσεις με την Προ Ρέκο (πρωί και απόγευμα). Την Παρασκευή (16/10) το πρωί οι "ερυθρόλευκοι" θα προπονηθούν εκ νέου με τους πρωταθλητές Ευρώπης και το βράδυ (21:00) θα τους αντιμετωπίσουν για δεύτερη φορά, σε επίσημο φιλικό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θ. Βλάχος): Πάβιτς, Μάλιαρακ 4, Βλαχόπουλος 3, Μουρίκης 1, Φουντούλης 1, Γούνας, Ντόσκας, Δελακάς, Κολόμβος, Σμιθ, Γενηδουνιάς, Μυλωνάκης, Δερβίσης, Γαλανόπουλος

News 24/7

24MEDIA NETWORK