Πήρε την Ελευθεριάδου ο Ολυμπιακός

Την απόκτηση της διεθνούς πολίστριας Νικόλα Ελευθεριάδου ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός.

Πήρε την Ελευθεριάδου ο Ολυμπιακός

Στο δυναμικό της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού ανήκει από τη Δευτέρα η Νικόλ Ελευθεριάδου, μετά την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη.

Η 18χρονη περιφερειακός έχει ήδη κατακτήσει δύο Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα με την Εθνική Νέων Γυναικών και την Εθνική Νεανίδων, ενώ εφέτος ήταν στέλεχος της ομάδας που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού.

Στις πρώτες της δηλώσεις η πρώην παίκτρια της Γλυφάδας δήλωσε: "Είναι ένα τεράστιο βήμα για την προσωπική μου καριέρα και πιστεύω ότι αυτό έπρεπε να κάνω. Να έρθω στον Ολυμπιακό που είναι τεράστιος σύλλογος έτσι ώστε να βελτιωθώ και να προσπαθήσω για το καλύτερο. Λόγω της γνωριμίας μου με τις συμπαίκτριες μου από την Εθνική ομάδα, θα αφομοιωθώ γρήγορα στην ομάδα και θα με βοηθήσουν να βελτιωθώ και να γίνω καλύτερη".

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ