Στα "ερυθρόλευκα" ο Πάβιτς

Ο Κροάτης Γιόζιπ Πάβιτς θα είναι ο αντικαταστάτης του Νίκου Δεληγιάννη στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Η απόφαση του Νίκου Δεληγιάννη να εγκαταλείψει τη δράση ανάγκασε τον Ολυμπιακό να βγει στην αγορά για γκολκίπερ. Και βρήκε την καλύτερη δυνατή λύση ανακοινώνοντας την απόκτηση του Γιόζιπ Πάβιτς της Μλάντοστ Ζάγκρεμπ.

Στα 33 του ο Κροάτης θεωρείται ένας εκ των κορυφαίων γκολκίπερ στον κόσμο, ανήκοντας "σε μια ξεχωριστή και σπάνια κατηγορία αθλητών αφού έχει κατακτήσει χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σε μια πενταετία".

Επίσης είχε το 2012 αναδειχθεί καλύτερος πολίστας από τη FINA και καλύτερος τερματοφύλακας των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Πάβιτς θα χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο στα ευρωπαϊκά ματς. Στην Ελλάδα έχει αποφασιστεί να πάρει χρόνο ο Γαλανίδης προκειμένου σταδιακά αυτός να γίνει ο βασικός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού.

Αποστολή στη Χίο ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο μύλος του (αντι)προσφυγικού στη Χίο

Επεισόδια, ξυλοδαρμοί, τραμπουκισμοί, απειλές και μισαλλόδοξος λόγος δηλητηριάζουν τη χιώτικη κοινωνία, βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος σε έναν πληθυσμό ταλαιπωρημένο από την κρατική απουσία και την διαχειριστική ανεπάρκεια του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος στο νησί. Ποιοι βρίσκονται από πίσω, ποιος ο ρόλος της Χρυσής Αυγής και ποια η στάση του ορθόδοξου πολιτικού κόσμου. Διαβάστε το τρίτο μέρος της έρευνας του NEWS247 στη Χίο

 

Πρώτη Σελίδα