Στο Οικουμενικό Πατριαρχείο η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο στην Κωνσταντινούπολη επισκέφτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η αποστολή της ομάδας Πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού.

Στο Οικουμενικό Πατριαρχείο η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ Βαρθολομαίος υποδέχτηκε και τίμησε την ομάδα μας γεγονός που αποτελεί ύψιστη τιμή για τον Ολυμπιακό. Ο Παναγιότατος δέχτηκε με μεγάλη χαρά την αποστολή και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αγώνες της ομάδας αλλά πάνω απ’ όλα υγεία και δύναμη.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ Βαρθολομαίος στον λόγο του προς τα μέλη της ομάδας τόνισε μεταξύ άλλων πως ο αθλητισμός είναι πολιτισμός και πως οι αθλητές ρίχνουν γέφυρες μεταξύ των ανθρώπων και των χωρών.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης αναφέρθηκε στην μεγάλη Ορθόδοξη οικογένεια που έχει αγκαλιάσει ακόμη και την Κορέα και την Ινδονησία, ζήτησε να σταματήσουν οι πόλεμοι στη Συρία και άλλες χώρες του κόσμου όπως στην Τουρκία όπου έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες "πόλεμος" με τους Κούρδους. Επίσης ο Παναγιότατος αναφέρθηκε και στην μεγάλη προσφορά της οικογένειας του Παναγιώτη Αγγελόπουλου προς το Πατριαρχείο ενώ μνημόνευσε την πρόσφατη επίσκεψη της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού και την συνομιλία που είχε με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Μαρινάκη.

Μετά από την ομιλία του προς τα μέλη της ομάδας, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ Βαρθολομαίος ρώτησε τον αρχηγό του Ολυμπιακού Νίκο Δεληγιάννη για την επίσκεψη στην Τουρκία και το πρόγραμμα της περιόδου. "Έχουμε έρθει στην Κωνσταντινούπολη για μια σειρά από φιλικούς αγώνες ως καλεσμένοι της Γαλατασαράι. Προετοιμαζόμαστε για τους ευρωπαϊκούς αλλά και για τους ελληνικούς αγώνες και είναι μεγάλη μας τιμή που μας υποδεχτήκατε στο Πατριαρχείο", είπε μεταξύ άλλων ο "κάπτεν" στον κ.κ. Βαρθολομαίο. Μάλιστα ο Νίκος Δεληγιάννης προσέφερε στον Παναγιότατο το λάβαρο του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π αλλά και ένα σκουφάκι με το Νο7.

Στη συνέχεια υπήρξε συνομιλία με τον προπονητή της ομάδας Θόδωρο Βλάχο και ο κ.κ Βαρθολομαίος θυμήθηκε έναν παλιό γνωστό του ο οποίος έπαιζε πόλο στην Πόλη και εδώ και χρόνια ζει στην Ελλάδα. Μάλιστα ο Θόδωρος Βλάχος γνώριζε τον φίλο του Παναγιότατου και δεσμεύτηκε να δώσει και τα χαιρετίσματα του. Ο προπονητής της ομάδας μας έδωσε στον κ.κ Βαρθολομαίο μια μπάλα με τις υπογραφές όλων των παικτών ενώ στη συνέχεια το μέλος του ΔΣ και έφορος του Πόλο Νίκος Σκανδαλάκης χάρισε στον Οικουμενικό Πατριάρχη ένα βιβλίο το οποίο τον εντυπωσίασε. Ο μάνατζερ της ομάδας Δημήτρης Μάζης έδωσε στον Παναγιότατο ένα συλλεκτικό νόμισμα που έχει φτιάξει ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π για τον εορτασμό των 90 χρόνων ιστορίας του συλλόγου. Ο Παναγιότατος δώρισε σε όλα τα μέλη της αποστολής από ένα σταυρό και έδωσε την ευχή του σε όλους.

Μετά από την ολοκλήρωση της επίσκεψης στο Φανάρι, η οποία περιλάμβανε και ξενάγηση σε όλες τις εγκαταστάσεις μίλησαν στο www.osfp.gr ο Ταμίας του ΔΣ Δημοσθένης Λαζαρίδης, το μέλος του ΔΣ και έφορος Πόλο Νίκος Σκανδαλάκης, ο προπονητής της ομάδας Θόδωρος Βλάχος και ο μάνατζερ Δημήτρης Μάζης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK