Τέλος από τον Ολυμπιακό οι Μάγιαρακ, Σμιθ και Γούνας

Την αποχώρηση των Μάγιαρακ, Σμιθ και Γούνα από την ομάδα πόλο ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός.

Τέλος από τον Ολυμπιακό οι Μάγιαρακ, Σμιθ και Γούνας

Ανοικοδόμηση του ρόστερ της ανδρικής ομάδας πόλο έχουν αποφασίσει στον Ολυμπιακό και γι' αυτό δεν προχώρησαν στις ανανεώσεις των συμβολαίων των Μπλάι Μάγιαρακ, Τζέσε Σμιθ και Αλέξανδρου Γούνα.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι "ερυθρόλευκοι", αφού ευχαρίστησαν τους τρεις πολίστες, εξήγησαν πως "ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού για την επόμενη σεζόν, είναι να βρίσκεται και πάλι στο Final Six της Βουδαπέστης, ολοκληρώνοντας την παρουσία του εκεί, παραμένοντας αήττητος. Για τον λόγο αυτό, η διοίκηση του συλλόγου, σε συνεργασία με τον προπονητή κ. Βλάχο, αποφάσισαν να γίνει ακόμα μια προσθήκη ξένου αθλητή, ο οποίος θα πλαισιώσει την αφρόκρεμα των Ελλήνων αθλητών αλλά και των Παγκοσμίου φήμης ξένων, που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο ρόστερ και θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες".

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα