Απεργία στον Παναθηναϊκό για τα χρωστούμενα!

Σε τραγική κατάσταση οι πολίστες του Παναθηναϊκού, άρχισαν αποχή από τις προπονήσεις έως ότου εξοφληθούν τα δεδουλευμένα.

Απεργία στον Παναθηναϊκό για τα χρωστούμενα!

" Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και εμείς χρειαζόμαστε βοήθεια", ήταν η κατακλείδα πρόταση του κειμένου που συνυπέγραψαν οι πολίστες του Παναθηναϊκού εξηγώντας την αποχή τους από τις προπονήσεις.

Οι παίκτες του "τριφυλλιού" υποστηρίζουν πως τους οφείλονται χρήματα από την περυσινή χρονιά, πως εφέτος δεν έχουν πάρει ούτε ένα μισθό και πως εξάντλησαν τα χρονικά περιθώρια που είχαν δώσει στη διοίκηση του Ερασιτέχνη προκειμένου να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητας.

" Αποφασίσαμε, όλοι μαζί, να συνεχίσουμε κανονικά μέχρι και τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, γνωρίζοντας πως είναι ένας αγώνας ειδικών συνθηκών, απέναντι στη φιναλίστ του Champions League και σε μια πολύ εχθρική έδρα. Ο αγώνας αυτός πέρασε και βλέποντας πως δεν υπάρχει καμία απολύτως εξέλιξη, σήμερα πήραμε την απόφαση να απέχουμε έως ότου υπάρξει κάτι νεότερο", ανέφεραν σ' ένα άλλο κομμάτι της κοινής ανακοίνωσής τους, η οποία δημοσιεύτηκε στο waterpolonews, περιμένοντας πλέον αντιδράσεις.

Διότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι...

Η ανακοίνωση-αντίδραση του του Ερασιτέχνη ήρθε λίγο μετά, επιβεβαιώνοντας το σοβαρό πρόβλημα: " Τα οικονομικά προβλήματα που ανατρέχουν στο παρελθόν και η προσπάθειά μας να εξυγιάνουμε τον Σύλλογο ως προς τις φορολογικές και ασφαλιστικές του υποχρεώσεις, μας εξαναγκάζουν να απόσχουμε για μικρό χρονικό διάστημα από οφειλές προς τους αθλητές του πόλο.

Λυπούμεθα για αυτό και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να το ανατρέψουμε. Πρώτα εξυγίανση, μετά πρωταθλητισμός. Υπάρχει σχέδιο, το ακολουθούμε και σύντομα θα προβούμε σε ανακοινώσεις"

News 24/7

24MEDIA NETWORK