Γ. Aφρουδάκης στο Contra.gr: "Ο Βλάχος πρέπει να παραιτηθεί από τον Ολυμπιακό"

Μετά τη μεγάλη νίκη επί του Εθνικού με δικό του γκολ, ο Γιώργος Αφρουδάκης μίλησε στο Contra.gr για την εξαιρετική, μέχρι στιγμής, πορεία του Παναθηναϊκού και παράλληλα εξήγησε γιατί ο Θοδωρής Βλάχος πρέπει να παραιτηθεί από το πόστο του στον Ολυμπιακό.

Γ. Aφρουδάκης στο Contra.gr: "Ο Βλάχος πρέπει να παραιτηθεί από τον Ολυμπιακό"

- Με τη νίκη σας επί του Εθνικού σταθεροποιηθήκατε στη 2η θέση. Αντέχετε στα ψηλά;

Το παιχνίδι άρχισε πολύ άσχημα για μας, ο Εθνικός είναι έτσι και αλλιώς από τις πολύ καλές ομάδες του πρωταθλήματος, αλλά καταφέραμε να αντιδράσουμε ψύχραιμα και να πάρουμε αυτή την πολύ σημαντική νίκη που μας εδραιώνει στη δεύτερη θέση. Αντέχουμε νομίζω.

- Είναι εφικτός στόχος η κατάκτησης της 2ης θέσης στην κανονική περίοδο;

Θεωρώ πλέον ότι μετά τις νίκες που κάναμε κόντρα στη Βουλιαγμένη και κόντρα στον Εθνική είναι εφικτός. Είναι κάτι που δεν το έχει καταφέρει καν η ομάδα και θα είναι πολύ σημαντικό για μας. Από εκεί και πέρα βέβαια τα πλέι οφ αποτελούν μία τελείως διαφορετική υπόθεση.

- Πως είναι τα πράγματα φέτος στο διοικητικό κομμάτι;

Οι άνθρωποι που βρίσκονται τώρα στο τιμόνι της διοίκησης προσπαθούν πολύ και έχουν αγκαλιάσει το τμήμα. Εννοείται ότι προσπαθούμε με πολύ μικρά ανοίγματα γι' αυτό και η οποιαδήποτε επιτυχία θα έχει ιδιαίτερη σημασία. Είμαι στην ομάδα πέντε χρόνια και αυτό που βλέπω τα τελευταία δύο μου αρέσει πολύ. Η ομάδα έχει πλέον και πολύ μέλλον.

- Ορμώμενος από που το λες αυτό;

Στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά. Δεν υπήρχε αυτό το φαινόμενο τα προηγούμενα χρόνια. Προφανώς παίζει ρόλο ότι και η αντρική ομάδα είναι ανταγωνιστική ομάδα. Η μεγάλη συμμετοχή στις ακαδημίες είναι η πιο σημαντική νίκη του Παναθηναϊκού .

- Στην Εθνική ομάδα υπήρξε αναστάτωση τον προηγούμενο μήνα. Την Παρασκευή ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Θοδωρή Βλάχου για τον πάγκο. Ποια είναι η άποψή σου;

Στα γεγονότα του προηγούμενου μήνα δεν πήρα θέση. Υπήρξε τώρα η πρόσληψη του Θοδωρή Βλάχου και του Δημήτρη Κραβαρίτη στον πάγκο. Είμαι φίλος και με τους δύο, είναι εξαιρετικοί προπονητές, θεωρώ όμως ότι είναι λάθος να βρίσκονται παράλληλα στον πάγκο του Ολυμπιακού. Θα πρέπει να παραιτηθούν από τον Ολυμπιακό κατά την άποψή μου διότι σε διαφορετική περίπτωση αλλάζουν οι ισορροπίες όλων των πρωταθλημάτων με το δεδομένο ότι ο Κραβαρίτης εργάζεται στις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός βέβαια εφέτος έχει μεγάλη διαφορά από τους άλλους αλλά αν του χρόνου κάποια ομάδα δυναμώσει και θελήσει να χτυπήσει καλούς Ελληνες παίκτες λογικά θα έχει μειονέκτημα καθώς τα περισσότερα παιδιά θα επιλέξουν την ομάδα που εργάζεται ο ομοσπονδιακός. Αυτό είναι αθέμιτος ανταγωνισμός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK