Ο Καπετανάκης στον Παναθηναϊκό, ανανέωσε ο Σαρτζετάκης

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Γρηγόρη Καπετανάκη, ενώ προχώρησε και σε μία ανανέωση συμβολαίου.

Ο Καπετανάκης στον Παναθηναϊκό, ανανέωσε ο Σαρτζετάκης

Έντονη ήταν η δραστηριότητα του Παναθηναϊκού την Τετάρτη, αφού οι "πράσινοι" ανακοίνωσαν την απόκτηση του Γρηγόρη Καπετανάκη από τη Βουλιαγμένη και την ανανέωση του συμβολαίου του Μιχάλη Σαρτζετάκη.

"Είμαι χαρούμενος που έρχομαι σε ένα πολύ μεγάλο σωματείο όπως είναι ο Παναθηναϊκός", τόνισε στις πρώτες δηλώσεις του στα "πράσινα" ο 18χρονος Καπετανάκης, ο οποίος υπέγραψε 3ετές συμβόλαιο.

"Έρχομαι με στόχο να στηριχτεί η προσπάθεια που γίνεται και τα επόμενα χρόνια να κατακτήσουμε τίτλο και αν μπορούμε και από την επόμενη σεζόν να κάνουμε πορεία στην Ευρώπη. Ήδη τα τελευταία χρόνια η πορεία είναι ανοδική και εύχομαι να δώσω κι εγώ τον καλύτερο μου εαυτό".

Για τρία χρόνια ανανέωσε και ο 19χρονος Σαρτζετάκης, ο οποίος τόνισε: "Χαίρομαι για την καινούργια προσπάθεια στο τμήμα που μετά από την κατάκτηση της δεύτερης θέσης δόθηκε ακόμη μεγαλύτερη προσοχή. Ο κ. Λοράντος είναι ένας καταξιωμενος προπονητής και ο στόχος είναι να βοηθήσουμε όλοι προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι. Εύχομαι να έχουμε υγεία και να πάει καλά η χρονιά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK