Ο Λοράντος στο "τιμόνι" του Παναθηναϊκού

Ο Τεό Λοράντος άφησε την Βουλιαγμένη έπειτα από επτά χρόνια επιτυχημένης θητείας και ήρθε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του.

Ο Λοράντος στο "τιμόνι" του Παναθηναϊκού

Η ανακοίνωση:

"Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει και καλωσορίζει στο Σύλλογο τον νέο προπονητή του τμήματος υδατοσφαίρισης Τεό Λοράντο.

Τη νέα αγωνιστική σεζόν, το "τιμόνι" του Παναθηναϊκού αναλαμβάνει ένας παλιός γνώριμος του Τριφυλλιού αφού ο Τεό Λοράντο έχει περάσει ως παίκτης φορώντας το "πράσινο" σκουφάκι από το 1999-2002.

Ο άλλοτε διεθνής πολίστας που μέχρι πέρυσι καθόταν στον πάγκο της Βουλιαγμένης με επιτυχημένη διαδρομή και ως προπονητής, μιλώντας στο panathinaikos1908.gr για το νέο κεφάλαιο ανέφερε: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού που με προτίμησαν για να συνεργαστούμε. Διαπιστώνω από την τελευταία φορά μια αλλαγή με τη νέα διοίκηση.

Θεωρώ ότι μπορώ να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να πάει κάπου που… δεν έχει φτάσει ποτέ! Θα χρειαστεί βέβαια κάποιος χρόνος αφού η ομάδα πέρυσι έφτασε ταβάνι και τηρούμενων των αναλογιών έκανε ότι καλύτερο μπορούσε. Ωστόσο, το θέμα είναι να φτάσεις στην κορυφή και να μείνεις εκεί. Πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά αλλά και τη συμπαράσταση της διοίκησης να επιτευχθεί αυτός ο κοινός στόχος".

Επιπλέον, ανακοινώνεται ότι την προσεχή αγωνιστική σεζόν βοηθός προπονητή θα είναι ο Αντρέας Παπαδημητρακόπουλος με μεγάλη θητεία στον Παναθηναϊκό ως αθλητής και προπονητής.

* Στη φωτό ο Γενικός Γραμματέας του Παναθηναϊκού, Γιώργος Καρανάσος καλωσορίζει το νέο τεχνικό, Τεό Λοράντο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK