Προανήγγειλε το "αντίο" ο Γιώργος Αφρουδάκης

Λίγους μήνες πριν κλείσει τα 40 χρόνια, ο Γιώργος Αφρουδάκης βρίσκεται πολύ κοντά στην απόφαση να σταματήσει το πόλο μετά από 19 χρόνια λαμπρής καριέρας.

Προανήγγειλε το "αντίο" ο Γιώργος Αφρουδάκης

Τίτλοι τέλους για τον Γιώργο Αφρουδάκη. Ο φουνταριστός του Παναθηναϊκού, στις δηλώσεις του μετά από το τέλος του ημιτελικού με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο επεσήμανε πως εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να σταματήσει.

"Το εξετάζω και οι πιθανότητες είναι πάρα πολλές να σταματήσω. Επειδή δεν είμαι 100% σίγουρος δεν το δηλώνω επίσημα, αλλά η αλήθεια είναι ότι η σκέψη μου είναι πιο κοντά από ποτέ στο να αποχωρήσω από την ενεργό δράση", δήλωσε αρχικά μετά από το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Ερωτηθείς για το αν αυτό ήταν το τελευταίο ματς της καριέρας του και για την σύμπτωση να γίνει αυτό στο Λαιμό, όπου ξεκίνησε την καριέρα του και μεγαλούργησε απάντησε: "Σίγουρα είναι ωραίο και έντονο συναίσθημα ότι αυτό το ματς έγινε εδώ. Τα ματς Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη που έζησα εδώ τόσα χρόνια ήταν το… "clasico". Εδώ έχω ζήσει τις πιο όμορφες στιγμές της καριέρας μου, ή μάλλον της ζωής μου. Ξεκίνησα από εδώ και, αν κρατήσω την απόφασή μου, είναι σημαντικό γεγονός ότι το τελευταία μου παιχνίδι θα είναι στο κολυμβητήριο που μεγάλωσα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γιώργος Αφρουδάκης: The Big Boss

News 24/7

24MEDIA NETWORK