Ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον γιο του Σαρρή!

Μεταγραφή που ήδη έχει αρχίσει να συζητιέται για το πόλο του Δικεφάλου, καθώς πήρε τον 18χρονο γιο του πρώην προέδρου της ΕΠΟ στον οποίο Σαββίδης και ΠΑΕ είχαν επιτεθεί με σκληρές εκφράσεις.

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον γιο του Σαρρή!

Γίνεται η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών ενός συλλόγου, καθώς και οι παράγοντές του να είναι πυρ και μανία με τον μπαμπά και ο γιος να ετοιμάζεται να υπερασπιστεί την εστία αυτού του συλλόγου;

Η περίπτωση του προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Σαρρή και του 18χρονου πολίστα γιου του, Κυριάκου που πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ οδηγεί σε καταφατική απάντηση.

Ο 18χρονος τερματοφύλακας έχει δηλωθεί στο ρόστερ του συλλόγου, ως μεταγραφή από τον Ναυτικό Όμιλο Χίου, και ετοιμάζεται για το πρωτάθλημα που αρχίζει στις 24 Οκτωβρίου.Το ζητούμενο-και δεν είναι κινδυνολογία αυτό παρά μόνο ωμή καταγραφή της πραγματικότητας-είναι πώς θα μπορέσει να αγωνιστεί έχοντας στις κερκίδες οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι πολλές φορές στο παρελθόν έχουν καταγγείλει την ΕΠΟ και την διοίκηση του πατέρα του.

Οι κόντρες του τέως προέδρου της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ειδικά τη σεζόν 2013-2014, είναι ουκ ολίγες. Αρκεί να θυμίσουμε την ανακοίνωση που είχε βγάλει ο επίσημος ΠΑΟΚ μετά το ντέρμπι με τον Άρη και μεταξύ άλλων ανέφερε:

"... Το σύστημα είναι συγκεκριμένο και οι ρίζες του πολύ βαθιές. To ελέγχει ένας και λέγεται Μαρινάκης. Μας αηδιάζει κάθε ένας ο οποίος εντάσσεται σ' αυτό και το συντηρεί. Μας αηδιάζει η ΕΠΟ και συγκεκριμένα ο Σαρρής και ο προστάτης του και υποβολέας (λόγω ανικανότητας) Μώραλης...",καθώς επίσης και την "μετωπική" ΕΠΟ-ΠΑΟΚ που είχε αναπτυχθεί με το θέμα της τιμωρίας του Δικεφάλου για τα επεισόδια στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, που είχε οδηγήσει στην αφαίρεση τριών βαθμών από τα πλέι οφ και οδήγησε τις δύο πλευρές στο CAS.

Μέσα σ' αυτό το κλίμα, χωρίς βέβαια ο Σαρρής τζούνιορ να έχει καμία εμπλοκή σε όλα τα παραπάνω, διαμορφώνεται ένα κλίμα που πραγματικά δημιουργεί απορίες και για το ποιος αποφάσισε να προχωρήσει σ' αυτή τη μεταγραφή και πως εκτίμησε ότι μπορεί ο Κυριάκος Σαρρής να αγωνίζεται φορώντας το σκουφάκι του ΠΑΟΚ χωρίς να δημιουργηθούν αντιδράσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK