Στους τελικούς ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση και στο δεύτερο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ (15-5), αποκτώντας το εισιτήριο για τους τελικούς της Α1 Ανδρών. Αντίπαλός του θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Βουλιαγμένη-Παναθηναϊκός.

Στους τελικούς ο Ολυμπιακός

Στα πρώτα δύο οκτάλεπτα οι "ερυθρόλευκοι" έδειξαν σημάδια κόπωσης από τις συνεχείς αναμετρήσεις, εν συνεχεία όμως βρήκαν ρυθμό, ξεπέρασαν με χαρακτηριστική άνεση το εμπόδιο του "δικεφάλου" και πανηγύρισαν την 24η νίκη τους σε ισάριθμους αγώνες πρωταθλήματος.

Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Γιάννης Φουντούλης με 5 γκολ, ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κώστας Μουρίκης που σημείωσε 4 (σ.σ. ο έτερος φουνταριστός Χριστόδουλος Κολόμβος δεν χρησιμοποιήθηκε).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός συμμετέχει ανελλιπώς στους τελικούς της Α1 Ανδρών από το 1998 και κόντρα στην Βουλιαγμένη ή τον Παναθηναϊκό θα διεκδικήσει το 28ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 2-3, 0-3, 0-5

ΠΑΟΚ (Βέργος): Κεχαγιάς, Τζελάτης, Μιτελούδης, Αληχανίδης Α. 2 , Κόχειλας, Αληχανίδης Β., Κόλιανιν , Παπαποστόλου, Βογιατζόγλου 2, Χατζηγούλας, Σολανάκης 1 , Μπεζιλιώτης.

Ολυμπιακός (Βλάχος): Γαλανίδης, Δελακάς 1, Γούνας 1 , Καπότσης 1, Φουντούλης 5 , Πρέκας 2, Ποντικέας, Ντόσκας, Μουρίκης 4, Κολόμβος, Μάλιαρακ , Σχίζας , Βλαχόπουλος 1.

Διαβάστε ακόμη:

1ος ημιτελικός: Επίδειξη δύναμης από τον Ολυμπιακό

News 24/7

24MEDIA NETWORK