Εθνικός - Βουλιαγμένη 7-11

Στον δεύτερο ημιτελικό του Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας, η Βουλιαγμένη επικράτησε του Εθνικού με 11-7 και εξασφάλισε την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό (28/5, 18:00).

Εθνικός - Βουλιαγμένη 7-11

Στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό προκρίθηκε η Βουλιαγμένη, η οποία επικράτησε με 11-7 του Εθνικού στον δεύτερο ημιτελικό του Final Four στο Λαιμό.

Οι δύο ομάδες ήταν αρκετά νευρικές στο ξεκίνημα με αποτέλεσμα να έχουμε αρκετές χαμένες επιθέσεις και πολλά λάθη. Το μοναδικό γκολ του... φτωχού πρώτου οκταλέπτου πέτυχε ο Παπαδόγκωνας.

Η συνέχεια ήταν σαφώς καλύτερη. Οι οικοδεσπότες του Final Four κατάφεραν να βρουν πιο εύκολα λύσεις επιθετικά και ξέφυγαν στο σκορ στα τέλη του δεύτερου οκτάλεπτου και στο τρίτο (4-8), ενώ στις αρχές του τέταρτου βρέθηκαν μπροστά με 9-4.

Ο Εθνικός, που δεν μπόρεσε για τρία οκτάλεπτα να εκμεταλλευτεί τον παίκτη παραπάνω, αντέδρασε στο τέλος, καθώς βρήκε λύσεις, μείωσε σε 9-6 και 10-7, αλλά η Βουλιαγμένη κράτησε το προβάδισμα και τη νίκη με το τελικό 11-7.

Τα οκτάλεπτα:0-1, 2-3, 2-4, 3-3

Εθνικός:Αργυρόπουλος, Χαραλαμπόπουλος 2, Μπεριστιάνος, Μίσιτς, Ν. Κόχειλας, Χατζηκυριακάκης

Βουλιαγμένη:Παπαδόγκωνα, Δελαγραμμάτικας 2, Καπότσης 2. Βουλγαράκης 2, Καλαϊτζής 2, Χρυσοσπάθης

Το LIVE του αγώνα

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK