Ιπποτική ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τη Βουλιαγμένη

Παρά το γεγονός ότι έχασε το τρόπαιο του Κυπέλλου, ο Ολυμπιακός όχι μόνο εξέδωσε ανακοίνωσε αλλά και έδωσε θερμά συγχαρητήρια στη Βουλιαγμένη για την επιτυχία της.

Ιπποτική ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τη Βουλιαγμένη

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Είναι από αυτές τις μέρες που ο αθλητισμός γιορτάζει. Στιγμές σαν και αυτές αναδεικνύουν την ομορφιά του. Ποτέ κανένας δεν κέρδισε πριν αγωνισθεί.

Θερμά συγχαρητήρια για το Κύπελλο Ελλάδας στο Ν.Ο.Βουλιαγμένης, έναν Όμιλο που έχει συμβάλλει στην παγκόσμια καταξίωση της Ελληνικής Υδατοσφαίρισης.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα, σε εποχές που η Πολιτεία έχει ξεχάσει τον Ερασιτεχνικό Αθλητισμό, να υπάρχουν και άλλες ομάδες που καλλιεργούν αθλητισμό και πρωταθλητισμό, σε υγιείς και στέρεες βάσεις.

Η ήττα σίγουρα στεναχωρεί, αλλά και βοηθά αν μπορείς να την αποκρυπτογραφήσεις. Η ομάδα μας θα τη διαχειριστεί προς όφελος της και θα την ατσαλώσει στη μεγάλη μας Ευρωπαϊκή πρόκληση του final 6, που ξεκινά την άλλη Πέμπτη στη Βουδαπέστη.

Εκεί που ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. θα προσπαθήσει για τον τέταρτο Ευρωπαϊκό Τελικό ομαδικού αθλήματος της χρονιάς, μετά το γυναικείο βόλεϊ, το γυναικείο πόλο και φυσικά το ανδρικό μπάσκετ. Ένα ανεπανάληπτο επίτευγμα στον παγκόσμιο αθλητισμό, που καθιστά τον ενιαίο Ο.Σ.Φ.Π. τον καλύτερο Πρεσβευτή της Πατρίδας μας, όταν όλα δίπλα μας μαραζώνουν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK