Βλαχόπουλος: "Έχουμε πολύ υψηλά στάνταρ"

Ο περιφερειακός της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού Άγγελος Βλαχόπουλος μίλησε στον Sport 24 Radio 103.3 και στον Γιάννη Λαμπίρη για την κατάκτηση του Κυπέλλου από τους ερυθρόλευκους, μετά την νίκη επί της Βουλιαγμένης με 12 – 5, αλλά και για την ανάδειξή του ως πολυτιμότερου παίκτη του τελικού.

Βλαχόπουλος: "Έχουμε πολύ υψηλά στάνταρ"

Ο Αγγελος Βλαχόπουλος μίλησε:

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό, αλλά και για την ανάδειξή του ως MVP του τελικού: “Μόνο το Κύπελλο μετράει αυτή τη στιγμή και όχι οι προσωπικές διακρίσεις. Η ομάδα έχει πολύ υψηλά στάνταρ. Δεν στέκομαι στον τίτλο του MVP αλλά στην πολύ καλή παρουσία της ομάδας. Έτσι βλέπουμε και εγώ και οι συμπαίκτες μου όλα τα παιχνίδια”.

Για το πως νιώθει που κατέκτησε το Κύπελλο στην έδρα της πρώτη ομάδας του της Βουλιαγμένης: “Έχω περάσει 6 χρόνια σε αυτό το κολυμβητήριο με την ομάδα της Βουλιαγμένης και το θεωρώ σπίτι μου. Τώρα όμως ανήκω στον Ολυμπιακό και χαίρομαι για το Κύπελλο και για το ότι το πανηγυρίζω με φίλους από τα παλιά”.

Για το ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού Θοδωρής Βλάχος δεν πανηγύρισε το τρόπαιο βουτώντας στην πισίνα: “Μακάρι να πάρουμε το Ευρωπαϊκό και θα βάλουμε τον κόουτς να βουτήξει από τους βατήρες”.

News 24/7

24MEDIA NETWORK