Χρ. Αφρουδάκης: "Να βάλουμε δύσκολα στον Ολυμπιακό"

Ο Χρήστος Αφρουδάκης μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Γιάννη Λαμπίρη για την πρόκριση επί του Εθνικού και τον τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό.

Χρ. Αφρουδάκης: "Να βάλουμε δύσκολα στον Ολυμπιακό"

Ο περιφερειακός Χρήστος Αφρουδάκης μίλησε στον Γιάννη Λαμπίρη και στον Sport 24 Radio 103.3 μετά την νίκη της Βουλιαγμένης επί του Εθνικού με 11-7 και την πρόκριση της στον τελικό του Κυπέλλου πόλο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αυριανό τελικό Κυπέλλου, στον οποίο η Βουλιαγμένη θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό: “Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που κατέκτησε σχετικά εύκολα το πρωτάθλημα και έχει πολλές πιθανότητες για την Final 6. Το Κύπελλο όμως είναι ο θεσμός των εκπλήξεων. Εμείς θα προσπαθήσουμε να βάλουμε δύσκολα στον Ολυμπιακό και θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για να νικήσουμε. Ένας αθλητής που θέλει να είναι σε υψηλό επίπεδο δεν μπαίνει ποτέ σε έναν αγώνα για να χάσει μπαίνει. Αντίθετα, διεκδικεί τη νίκη με όσες πιθανότητες έχει”.

Για το γεγονός ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν στο μυαλό τους εκτός από τον τελικό του Κυπέλλου, το Final 6 του Champions League: “Οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι αρκετά έμπειροι ώστε να ξεχωρίσουν τις δύο διοργανώσεις. Ένας έμπειρος παίκτης συγκεντρώνεται σε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να δώσει ένα δυνατό παιχνίδι ενόψει του Final 6”.

Για την Βουλιαγμένη: “Μετά από την περσινή απουσία της Βουλιαγμένης, η ομάδα επέστρεψε στους τελικούς του πρωταθλήματος και στον τελικό του Κυπέλλου. Πρέπει όμως να γίνουμε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί, κάτι όμως που χρειάζεται χρόνος για μια ομάδα όπως η Βουλίαγμένη η οποία στηρίζεται στις ακαδημίες”.

Για τον αδερφό του Γιώργο Αφρουδάκη: “Αν ανέβει ο Απόλλωνας στην Α1΄ ίσως αυτό αποτελέσει κίνητρο για τον Γιώργο και τελικά δεν σταματήσει να αγωνίζεται. Ας κάνει αυτό με το οποίο νιώθει καλύτερα”.

News 24/7

24MEDIA NETWORK