Κεχαγιάς αντί Μορφέση στην Εθνική γυναικών

Αλλαγή σκυτάλης στον εθνικό πάγκο των γυναικών, αφού ο Γιώργος Μορφέσης παρέδωσε στον Σάκη Κεχαγιά.

Κεχαγιάς αντί Μορφέση στην Εθνική γυναικών

Ο Σάκης Κεχαγιάς είναι ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής πόλο των γυναικών μετά την απόφαση του Γιώργου Μορφέση ν' αποχωρήσει. Ο τελευταίος θα εκτελεί χρέη τεχνικού διευθυντή στην Ομοσπονδία, εξαργυρώνοντας τη δουλειά, την αφοσίωση και φυσικά τις επιτυχίες που έφερε στην ελληνική υδατοσφαίριση.

Δίπλα στον Σάκη Κεχαγιά θα είναι η Αγγελική Γερόλυμο, επί σειρά ετών διεθνής πολίστρια.

Η δομή των εθνικών ομάδων:

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΔΡΩΝ: Θόδωρος Βλάχος, συνεργάτης Δημήτρης Κραβαρίτης

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ&ΕΦΗΒΩΝ: Θόδωρος Χατζηθεοδώρου, συνεργάτης Νίκος Καραμάνης

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ: Νίκος Βενετόπουλος

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Σάκης Κεχαγιάς, συνεργάτης Αγγελική Γερόλυμου

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ&ΝΕΑΝΙΔΩΝ: Στέφανος Λέανδρος

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ (Κορίτσια): Βαγγέλης Πάτρας

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ: Γιώργος Μορφέσης

Όπως ανακοινώθηκε σχετικά " σ' ότι αφορά την αλλαγή στην Εθνική ομάδα των Γυναικών, ο Γιώργος Μορφέσης μετά από 13 ολόκληρα χρόνια, είτε ως συνεργάτης αρχικά από το 2003 ως το 2008, είτε στη συνέχεια ως πρώτος προπονητής, αφού εκτίμησε ότι ολοκλήρωσε έναν μεγάλο κύκλο που επέφερε κορεσμό και ψυχική κούραση, ζήτησε από την ΚΟΕ να αποχωρήσει και να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από άλλη θέση.

Η ΚΟΕ, εκτιμώντας την προσωπικότητα, το ήθος, την μέγιστη προσφορά του Γιώργου Μορφέση (11 Μετάλλια συνολικά), αλλά και τις σπουδαίες ικανότητες του, συναισθανόμενη την προσωπική του πίεση να αποδεσμευθεί από τα καθήκοντα του ως ομοσπονδιακός τεχνικός των Γυναικών, προχώρησε στην αλλαγή του με τον Σάκη Κεχαγιά, ο οποίος και υπήρξε πρόταση του ιδίου του Γιώργου Μορφέση, που τον θεωρεί ως τον πλέον ικανό στη δεδομένη στιγμή, για την καθοδήγηση της Εθνικής μας ομάδας των Γυναικών.

Με ομόφωνη επίσης απόφαση, το Δ.Σ της ΚΟΕ, ανέθεσε στον Γιώργο Μορφέση τα καθήκοντα του Τεχνικού Διευθυντή Υδατοσφαίρισης στην Ομοσπονδία, θέση που κατείχε ως τώρα ο Σάκης Κεχαγιάς".

News 24/7

24MEDIA NETWORK