Ο ΝΟ Βουλιαγμένης τον τίτλο, 14-6 τον Ολυμπιακό μετ' επεισοδίων

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης κατέκτησε τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας στην ηλικιακή κατηγορία των Κορασίδων καθώς επιβλήθηκε με 14-6 του Ολυμπιακού στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, απόψε στο κολυμβητήριο του Λαιμού, σε έναν αγώνα που στιγματίστηκε, όμως, από σοβαρά επεισόδια και διακόπηκε προσωρινά για πάνω από μισή ώρα.

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης τον τίτλο, 14-6 τον Ολυμπιακό μετ' επεισοδίων

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν ο προπονητής του Ολυμπιακού Μπενόπουλος και ο έφορος Τοροσιάδης αποβλήθηκαν με κόκκινη κάρτα για έντονη διαμαρτυρία και στη συνέχεια, σύμφωνα με το φύλλο αγώνα, από την εξέδρα, απείλησαν τους διαιτητές. Η ένταση μεταφέρθηκε και στον υπόλοιπο χώρο της εξέδρας όπου υπήρξε γενική σύρραξη μεταξύ θεατών οι οποίοι, κατά την πλειοψηφία τους, ήταν γονείς των νεαρών αθλητριών των δύο ομάδων. Τελικά, με την παρέμβαση των ανδρών του Λιμενικού, τα επεισόδια έληξαν και αγώνας συνεχίστηκε και έληξε κανονικά με θριαμβεύρτρια της ομάδα της Βουλιαγμένης.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνα: "Στο 5.30 της α' περιόδου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο έφορος του Ολυμπιακού Τοροσιάδης για έντονη διαμαρτυρία στους διαιτητές. Στο 3.55 της β' περιόδου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο προπονητής του Ολυμπιακού Μπενόπουλος για έντονη διαμαρτυρία. Στο 4.23 της γ' περιόδου διεκόπη ο αγώνας λόγω γενικής σύρραξης στην εξέδρα και απειλές κατά των διαιτητών από τον κύριο Μπενόπουλο, προπονητή του Ολυμπιακού καθώς και τον έφορο Τοροσιάδη. Ο αγώνας ξεκίνησε μετά από 20 λεπτά και εφόσον παρουσιάστηκε το Λιμενικό".

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 5-0, 4-1, 3-2, 2-3

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κική Λιόση): Σταυρίδη, Βαρελίδη 2, Μαυρωτά Αμ. 2, Μαυρωτά Ιφ. 3, Πρωτόπαππα 4, Μαστρόκαλου, Ντάσιου, Ζοφώλη 1, Κοκκινάκη, Ιωαννίδη, Σελετοπούλου 2, Αντωνιάδη, Κρασάκη, Νικολοπούλου, Κουλουμπή.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιάννης Μπενόπουλος): Χουχούλη, Φουντωτού Ελένη 1, Εξαρχάκου, Φερμάνη 1, Βόγκα, Πρέκα, Σαφέτη, Μάρκου, Φουντωτού Ελ., Πέττα, Λιαπάκη 2, Μπιτσαξή, Ψαρρού, Πουλοπούλου Μ., Δόριζα, Πουλοπούλου Δ. 2.

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Κυράνης Κ.

Αλυτάρχης: Χαράλαμπος Τρούλος

Την 3η θέση κατέκτησε ο ΝΟ Χίου που νίκησε στον μικρό τελικό 13-11 τον Ιωνικό.

Για τις θέσεις 5η-6η: ΑΝΟ Γλυφάδας - ΝΟ Ρεθύμνου 14-8. Για τη θέση 7η-8η: Τρίτων Αμαρουσίου - ΝΕ Πατρών 4-3.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ:

1. ΝΟ Βουλιαγμένης

2. Ολυμπιακός

3. ΝΟ Χίου

4. Ιωνικός

5. ΑΝΟ Γλυφάδας

6. ΝΟ Ρεθύμνου

7. Τρίτων Αμαρουσίου

8. ΝΕ Πατρών

9. ΝΟ Λάρισας

10. Πανιώνιος

News 24/7

24MEDIA NETWORK