Ανακοίνωσε Έμολο ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με την διεθνή Ιταλίδα αθλήτρια του πόλο, Τζούλια Έμολο. Τι ανέφερε η ίδια στις πρώτες δηλώσεις της.

Ανακοίνωσε Έμολο ο Ολυμπιακός

Αναλυτικά:

Ο Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την διεθνή Ιταλίδα αθλήτρια του πόλο, Τζούλια Έμολο.

Η αριστερόχειρας Έμολο γεννήθηκε στις 16/10/1991 έχει ύψος 1,72μ. και βάρος 67κ. αγωνίζεται στην περιφέρεια και διακρίνεται για την ευχέρεια της στο σκοράρισμα. Απο το 2008 αγωνίζεται στην Mediterranea Imperia και μέχρι σήμερα έχει κερδίσει δυο Len Trophy (το 2012 και το 2015) και ενα Super Cup (το 2012). Φέτος αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ με την ομάδα της να τερματίζει τελικά δεύτερη στην Α1 Ιταλίας.

Στις πρώτες της δηλώσεις στο επίσημο site του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. (www.osfp.gr), Τζούλια Έμολο τόνισε:

“Για εμένα αποτελεί μεγάλη τιμή να αγωνιστώ στον Ολυμπιακό. Το είχα ονειρευτεί και το ήλπιζα κάποια ημέρα να τα καταφέρω. Αισθάνομαι πολύ τυχερή μιας και ήρθε η ώρα να ζήσω αυτό το όνειρο μου. Είμαι πολύ χαρούμενη, θα έλεγα ενθουσιασμένη! Δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσουμε προετοιμασία και μέσα από την σκληρή δουλειά που γίνεται στην ομάδα, να βελτιωθώ κι εγώ ακόμα περισσότερο, πραγματικά δεν μπορώ να περιμένω.

Ο Ολυμπιακός είναι μια σπουδαία ομάδα με σπουδαίο προπονητή. Όλοι στην ομάδα είναι πολύ φιλόδοξοι και θέλουν να είναι οι καλύτεροι στο μεγαλύτερο επίπεδο! Είμαι έτοιμη και κατενθουσιασμένη για την παρουσία μου σε αυτό το κλαμπ.

Με την ευκαιρία, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της ομάδας που ήδη με έχουν καλωσορίσει πολύ ζεστά. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα παίξω εκτός Ιταλίας και είμαι ενθουσιασμένη. Πιστεύω ότι θα είναι μια υπέροχη χρονιά!”

News 24/7

24MEDIA NETWORK