Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 9-10 πέν.

Σε μία συναρπαστική αναμέτρηση που κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, ο Ολυμπιακός επικράτησε 10-9 της Βουλιαγμένης στο κολυμβητήριο του Λαιμού (6-6 η κανονική διάρκεια), διπλασίασε τις νίκες του και χρειάζεται ακόμα μία για να στεφθεί πρωταθλητής στην Α1 Γυναικών.

Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 9-10 πέν.

Η Βουλιαγμένη ήταν άτυχη στο πρώτο οκταλεπτο, αφού... έσπασε τα δοκάρια, ενώ ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί τις επιθέσεις στην παίκτρια παραπάνω.

Οι φιναλίστ της Α1 Γυναικών βρήκαν σκορ από την περιφέρεια στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο ήταν απόλυτα μοιρασμένο και ολοκληρώθηκε 3-3.

Η Ρομπέρτα Μπιανκόνι έβαλε για πρώτη φορά σε θέση οδηγού τον Ολυμπιακό, αλλά η Αντιγόνη Ρουμπέση ισοφάρισε με υπέροχη λόμπα, έπειτα από ωραία ασίστ της Χριστίνας Τσουκαλά.

Ρουμπέση και Μπιανκόνι "ξαναχτύπησαν" στις αρχές της τέταρτης περιόδου, η οποία μετατράπηκε σε θρίλερ, αφού καμία εκ των δύο ομάδων δεν κατάφερνε να αποσπαστεί για πάνω από ένα γκολ.

Ούτε η Βουλιαγμένη ούτε ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύθηκαν τις επιθέσεις με παίκτρια παραπάνω στο φινάλε της κανονικής διάρκειας και ο δεύτερος τελικός οδηγήθηκε στα πέναλτι.

Η διαδικασία των πέναλτι

7-6: Γερόλυμου

7-7: Μανωλιουδάκη

7-7: Ρουμπέση (απόκρουση Χ. Διαμαντοπούλου)

7-8: Μπιανκόνι

8-8: Τσουκαλά

8-9: Αβραμίδου

9-9: Ξενάκη

9-10: Πλευρίτου

9-10: Β. Διαμαντοπούλου (απόκρουση Χ. Διαμαντοπούλου)

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-2, 1-1, 2-2, 3-4 πέν.

Βουλιαγμένη: Τσουκαλά 3, Ρουμπέση 2, Γερόλυμου 1

Ολυμπιακός: Αβραμίδου 2, Μπιανκόνι 2, Μανωλιουδάκη 1, Τετζαλίδου 1

Ο τρίτος τελικός της Α1 Γυναικών θα διεξαχθεί την Τρίτη (26/5, 18:30) στο "Π. Καπαγέρωφ" του Πειραιά και σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός επικρατήσει, θα στεφθεί πρωταθλητής για έκτη φορά στην ιστορία του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK