Ισπανία - Ελλάδα 11-14

Πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση, η Εθνική πόλο των γυναικών επικράτησε της Ισπανίας με 14-11 στην πρεμιέρα της στο Προολυμπιακό τουρνουά που διεξάγεται στη Χάουντα της Ολλανδίας.

Ισπανία - Ελλάδα 11-14

Με το... δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Προολυμπιακό τουρνουά που διεξάγεται στη Χάουντα της Ολλανδίας η Εθνική πόλο των γυναικών που επικράτησε της Ισπανίας με 14-11 στην πρεμιέρα της διοργάνωσης. 

Οι Ελληνίδες ήταν πολύ καλές στον παίκτη παραπάνω, η Διαμαντοπούλου ήταν εκεί όποτε χρειάστηκε να επέμβει και χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, τα κορίτσια του Κεχαγιά έφτασαν στη νίκη και έβαλαν με το... καλημέρα τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Την Τρίτη η Ελλάδα αντιμετωπίζει την αδύναμη Νότια Αφρική (16:40).

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα το γεγονός πως σε κάθε ένα από τα 14 γκολ της Εθνικής, έπαιζαν από τα μεγάφωνα τραγούδια του Παντελή Παντελίδη, όπως είχαν επιλέξει τα κορίτσια, ως ελάχιστο φόρο τιμής στον αγαπημένο τραγουδιστή.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 4-7, 7-10, 11-14

ΤΟ LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh
Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ