Eλλάδα-Ιταλία 11-10

Η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών αναδείχθηκε νικήτρια στο ντέρμπι με την Ιταλία στην πρεμιέρα της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου στο Καζάν. Την Τετάρτη (29/7, 09.30) η Ελλάδα αντιμετωπίζει τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Eλλάδα-Ιταλία 11-10

Προ ολίγων ημερών ο Αλέξανδρος Γούνας μιλούσε για τη δύναμη των "13" της εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών. Στην πρεμιέρα της εθνικής ομάδας των ανδρών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζάν διαπιστώσαμε τη δύναμη της ομάδας. Ενωμένη και δυνατή μπορεί να φτάσει πολύ μακριά, κάπου καλύτερα από την 6η θέση στο προηγούμενο παγκόσμιο στη Βαρκελώνη το 2013.

Η εθνική ομάδα επικράτησε 11-10 της Ιταλίας στο πρώτο από τα τρία ντέρμπι (σ.σ. τα άλλα δύο με τις Ηνωμένες Πολιτείες και την οικοδέσποινα Ρωσία) στον Β' Όμιλο του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Έκανε το πρώτο βήμα ακόμα και για την κατάληψη της πρώτης θέσης που οδηγεί απευθείας στα προημιτελικά του τουρνουά.

Τα οκτάλεπτα: 4-4, 2-1, 3-2, 2-3

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΕΛΛΑΔΑ (Θ.Βλάχος): Φλέγκας, Μυλωνάκης, Δερβίσης, Γεννηδουνιάς 1, Φουντούλης 2, Ποντικέας, Αφρουδάκης 3, Δελακάς, Μουρίκης 2, Κολόμβος 1, Γούνας 1, Βλαχόπουλος.

ΙΤΑΛΙΑ (Σ.Καμπάνια): Τεμπέστι, Ντι Φούλβιο, Βελότο, Φιλιόλι 2, Τζορτζέτι 2, Φοντέλι, Τζιάκοπο, Πρεσιούτι, Τζίτο, Λουόνγκο 2, Αϊκάρντι 2, Μπαράλντι 1, Ντελ Λούνγκο.

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK