"Θέλαμε περισσότερο τη νίκη"

Ο περιφερειακός της Εθνικής πόλο των ανδρών, Αλέξανδρος Γούνας, αναφέρθηκε στην πρόκριση της γαλανόλευκης στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και την αναμέτρηση με την Κροατία που ακολουθεί.

"Θέλαμε περισσότερο τη νίκη"

Ο περιφερειακός της Εθνικής πόλο των ανδρών, Αλέξανδρος Γούνας, μίλησε στον Sport24 Radio και την εκπομπή «Πολλά κιλά μπάλα» στους Σταύρο Καραΐνδρο και Γιάννη Λαμπίρη. Ο διεθνής πολίστας αναφέρθηκε στην πρόκριση της γαλανόλευκης στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και την αναμέτρηση με την Κροατία που ακολουθεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη νίκη κόντρα στην Αυστραλία:

«Χαρήκαμε πολύ γιατί είναι κάτι ξεχωριστό. Δεν είναι συνηθισμένο να προκρίνεσαι στην τετράδα. Οι Αυστραλοί ήταν καλή ομάδα και το απέδειξαν. Κάποιοι μπορεί να πουν ότι είχαμε τύχη, άλλοι ότι είχαμε ικανότητα. Η ουσία είναι ότι το θέλαμε περισσότερο».

Για το πέναλτι που εκτέλεσε:

«Δεν έχει σημασία ότιεγώήμουν στο τελευταίο πέναλτι, αλλά η νίκη, Θα μπορούσε να είναι κάποιος άλλος».

Τι είπαν στον Φουντούλη μετά το γκολ που οδήγησε την αναμέτρηση στα πέναλτι:

«Είναι τρομερός παίκτης και το έχει αποδείξει. Μόλις πήγε η μπάλα στα χέρια του και με τις συνθήκες που έκανε την επίθεση, έδειξε τις αρετές του, αν και στις προπονήσεις τον έχω δει να κάνει απίθανα πράγματα».

Για τον Φλέγκα:

«Αυτός μας κράτησε στον αγώνα. Εγώ πιστεύω ότι η άμυνα δίνει τις νίκες, η επίθεση είναι καλό όπλο, αλλά η άμυνα είναι το «Α και το Ω» αν θέλεις να φθάσεις ψηλά».

Αν έχουν παράπονο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατά την διάρκεια της προετοιμασίας τους:

«Είναι μειονέκτημα οι πισίνες που κλείνουν κατά την διάρκεια της χρονιάς. Δεν μπορεί έτσι να υπάρξει συνέχεια στο άθλημα. Εγώ και κάποιοι άλλοι παίκτες που ανήκουμε στον Ολυμπιακό είμαστε τυχεροί γιατί είμαστε σε ένα υγιές σωματείο. Ελπίζω να δώσουμε κάτι περισσότερο στην επόμενη γενιά που έρχεται».

Για την Κροατία:

«Είναι δύσκολος αγώνας, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να νικήσουμε. Κόντρα στην Αυστραλία ήταν μια αγχωτική αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες ισοδύναμες και έπρεπε να νικήσουμε. Όταν παίζεις κόντρα στην Κροατία και την Ουγγαρία που είναι ισχυρές ομάδες πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός. Θα είναι δύσκολος αγώνας, ελπίζω να τα πάμε καλά και να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε».

Τι θα ρωτήσουν τον Αφρουδάκη και τον Μυλωνάκη που έχουν ξαναβρεθεί στα ημιτελικά ενός Παγκοσμίου Πρωταθλήματος:

«Θα μας δώσουν συμβουλές γιατί έχουν ζήσει πολλά και προσπαθούν να μας τα μεταδώσουν. Άλλωστε θέλουν μέσα από το παιχνίδι τους να μας βοηθήσουν να φαινόμαστε καλύτεροι».

Τι του είπε ο πατέρας του:

«Μου είπε συγχαρητήρια σε μένα και όλα τα παιδιά και να είμαστε προσεκτικοί στον επόμενο αγώνα, γιατί σε μια τέτοια διοργάνωση δεν σταματούν οι υποχρεώσεις σε μια νίκη, πρέπει να συνεχίσουμε και να χαρούμε στο τέλος μια και καλή».

News 24/7

24MEDIA NETWORK