Ποινή σοκ στον Ράντζεν

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Πόλο επέβαλε ποινή αποκλεισμού τεσσάρων ετών στον πρώην άσο του Ολυμπιακού, Νίκολα Ράντζεν, που είχε βρεθεί θετικός σε χρήση κοκαΐνης σε έλεγχο ντόπινγκ τον περασμένο Μάιο.

Ο Νίκολα Ράντζεν θα αναγκαστεί να αποχωρήσει πρόωρα από την ενεργό δράση, καθώς η Παγκόσμια Ομοσπονδία Πόλο επέβαλε ποινή αποκλεισμού τεσσάρων ετών στον πρώην πολίστα του Ολυμπιακού. Ο Σέρβος άσος είχε βρεθεί θετικός σε χρήση κοκαΐνης σε έλεγχο ντόπινγκ τον περασμένο Μάιο μετά από αγώνα της εθνικής ομάδας της χώρας του.

O 30χρονος αμυντικός έχει δικαίωμα να ασκήσει έφεση, όμως δύσκολα θα μειωθεί η ποινή του. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στους "ερυθρόλευκους", αλλά έμεινε ελεύθερος ύστερα από τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα