To "ευχαριστώ" του Παναθηναϊκού στον Αφρουδάκη

To τμήμα υδατοσφαίρισης του Παναθηναϊκού εξέδωσε ανακοίνωση, με αφορμή την αποχώρηση του Γιώργου Αφρουδάκη απ' την ενεργό δράση, ευχαριστώντας τον για όλα όσα πρόσφερε στο "τριφυλλί", αλλά και γενικότερα στο ελληνικό πόλο.

To "ευχαριστώ" του Παναθηναϊκού στον Αφρουδάκη

Η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ευχαριστεί θερμά τον μέχρι πρότινος αρχηγό της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης Γιώργο Αφρουδάκη για την συνεργασία, την προσήλωση, την αφοσίωση και τη στήριξη που παρείχε στον Σύλλογό μας τα τελευταία 6 χρόνια. Ο σπουδαίος Έλληνας φουνταριστός και πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην Α1, που σε ηλικία 40 ετών αποφάσισε να ολοκληρώσει την πλούσια καριέρα του ως εν ενεργεία αθλητής, αποτελεί σημαντικότατο κομμάτι στην ιστορία του τμήματος υδατοσφαίρισης του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Με την εμπειρία του αλλά και με προσωπικές διακρίσεις όπως την ανάδειξή του ως πολυτιμότερου παίκτη του πρωταθλήματος και πρώτου σκόρερ της Α1 με το σκουφάκι του Τριφυλλιού, συνέβαλε τα μέγιστα στην εξέλιξη της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην πορεία του στο χώρο της υδατοσφαίρισης, από όποιο πόστο κι αν υπηρετήσει το άθλημα που τον ανέδειξε σε έναν εκ των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών, έχοντας στο ενεργητικό του 5 συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες με το εθνόσημο. Ο Παναθηναϊκός Α.Ο., στο άμεσο μέλλον θα τιμήσει τον αρχηγό του για την προσφορά του στον Σύλλογο, όπως του αρμόζει.

Ο Γιώργος Αφρουδάκης δήλωσε στο panathnaikos1908.gr για την πορεία του στον Σύλλογο, τους φίλους της ομάδας αλλά και το όραμά του:

"Ο Παναθηναϊκός αποτελεί για εμένα ένα πολύ ιδιαίτερο κομμάτι στην καριέρα μου. Όχι μόνο επειδή αγωνίστηκα για 6 ολόκληρα χρόνια και έκλεισα την καριέρα μου στον Σύλλογο αλλά και γιατί από μικρό παιδί είχα όνειρο να παίξω στον Παναθηναϊκό. Έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις όλα αυτά τα χρόνια από την οικογένεια του Παναθηναϊκού και θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μου η χημεία που είχα με τον κόσμο της ομάδας αλλά και η αγάπη των φιλάθλων του προς το πρόσωπό μου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον κόσμο, διότι οι φίλοι του Παναθηναϊκού, από όλες τις ομάδες που έχω αγωνιστεί, είναι οι μοναδικοί που στήριξαν πάντα τόσο πολύ την προσπάθεια τη δική μου και των συμπαικτών μου. Το όραμά μου όταν ήρθα στον Σύλλογο πριν 6 χρόνια ήταν να κατακτήσω έναν τίτλο με το σκουφάκι του Παναθηναϊκού. Μπορεί να μην επιτεύχθηκε ο στόχος, ωστόσο πραγματοποιήσαμε σημαντικά βήματα προόδου. Το όραμά μου παραμένει και αυτή η προσπάθεια δεν έχει τελειώσει ακόμα..."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γιώργος Αφρουδάκης: Αντίο στο άθλημα που έχω αφιερώσει τη ζωή μου
Συνέντευξη Γιώργου Αφρουδάκη στο Contra.gr: The Big Boss

News 24/7

24MEDIA NETWORK