Πρωταθλήτρια υδατοσφαίρισης ΕΔ&ΣΑ η ομάδα του Πυροσβεστικού Σώματος

Με οργανωτική επιτυχία και μέσα σε ένα ζεστό φίλαθλο περιβάλλον ολοκληρώθηκε το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου το Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας για το έτος 2014 το οποίο φιλοξένησε ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης στις εγκαταστάσεις του στη Βουλιαγμένη.

Πρωταθλήτρια υδατοσφαίρισης ΕΔ&ΣΑ η ομάδα του Πυροσβεστικού Σώματος

Ο μικρός τελικός της διοργάνωσης, με την αναμέτρηση των ομάδων του Πολεμικού Ναυτικού και της Ελληνικής Αστυνομίας, ανέδειξε νικήτρια με σκορ 12 – 6 την ΕΛΑΣ, με την κατάκτηση της 3ης θέσης του Πρωταθλήματος.

Ο τελικός αγώνας του Πρωταθλήματος μεταξύ των ομάδων του Πυροσβεστικού Σώματος και του Λιμενικού Σώματος ανέδειξε πρωταθλήτρια ομάδα για το έτος 2014 την ομάδα του Πυροσβεστικού Σώματος, η οποία επικράτησε με τελικό σκορ 13 – 11 και ύστερα από τη διαδικασία των πέναλτι. Το αποτέλεσμα της αναμέτρησης των δύο ομάδων κατά την κανονική διάρκεια του αγώνα ήταν 9 – 9.

Τους τελικούς αγώνες παρακολούθησαν ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Βασίλειος Παπαγεωργίου, ο Περιφερειακός Διευθυντής ΠΥ Αττικής, Υποστράτηγος Δημοσθένης Αναγνωστάκης, ο Περιφερειακός Διοικητής ΠΥ Ανατολικής Αττικής, Αρχιπύραρχος Αθανάσιος Τζοϊτης, ο Διευθυντής Γραμματείας ΑΣΑΕΔ, Αντιπλοίαρχος Σπυρίδων Ανδριόπουλος, όπως επίσης εκπρόσωποι των Κλάδων των ΕΔ και πλήθος θεατών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK