Θετικός σε Μeldonium Ρώσος πολίστας

H Mαρία Σαράποβα δεν είναι η μοναδική αθλήτρια στον κόσμο που έχει πάρει την απαγορευμένη ουσία meldonium. Ο Ρώσος πολίστας, Αλεξέι Μπουγκάιτσουκ, είναι το πιο πρόσφατο μέλος της λίστας.

Θετικός σε Μeldonium Ρώσος πολίστας

Σαν... μανιτάρια ξεφυτρώνουν οι αθλητές που έχουν βρεθεί θετικοί στην ουσία meldonium από την αρχή του χρόνου έως και τις αρχές του Μάρτη! Η Μαρία Σαράποβα ήταν η πρώτη που το παραδέχθηκε δημόσια, ενώ το τελευταίο μέλος της λίστας είναι ο Ρώσος πολίστας, Αλεξέι Μπουγκάιτσουκ.

Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων, TASS, ο 26χρονος πολίστας βρέθηκε θετικός σε έλεγχο που έγινε στις 18 Ιανουαρίου κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο που έγινε στο Βελιγράδι.

"Δεν ήταν μυστικό ότι έπαιρνε Meldonium από τον καιρό που ήταν νόμιμο. Την τελευταία φορά που το πήρε ήταν τον Οκτώβριο, όταν και ήταν νόμιμο. Το ποσοστό συγκέντρωσης του φαρμάκου στον οργανισμό δείχνει ότι η τελευταία φορά που το πήρε ήταν τον Οκτώβριο", ανέφερε πρόσωπο από την πλευρά του παίκτη στο πρακτορείο ειδήσεων.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα