Θετικός σε Μeldonium Ρώσος πολίστας

H Mαρία Σαράποβα δεν είναι η μοναδική αθλήτρια στον κόσμο που έχει πάρει την απαγορευμένη ουσία meldonium. Ο Ρώσος πολίστας, Αλεξέι Μπουγκάιτσουκ, είναι το πιο πρόσφατο μέλος της λίστας.

Θετικός σε Μeldonium Ρώσος πολίστας

Σαν... μανιτάρια ξεφυτρώνουν οι αθλητές που έχουν βρεθεί θετικοί στην ουσία meldonium από την αρχή του χρόνου έως και τις αρχές του Μάρτη! Η Μαρία Σαράποβα ήταν η πρώτη που το παραδέχθηκε δημόσια, ενώ το τελευταίο μέλος της λίστας είναι ο Ρώσος πολίστας, Αλεξέι Μπουγκάιτσουκ.

Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων, TASS, ο 26χρονος πολίστας βρέθηκε θετικός σε έλεγχο που έγινε στις 18 Ιανουαρίου κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο που έγινε στο Βελιγράδι.

"Δεν ήταν μυστικό ότι έπαιρνε Meldonium από τον καιρό που ήταν νόμιμο. Την τελευταία φορά που το πήρε ήταν τον Οκτώβριο, όταν και ήταν νόμιμο. Το ποσοστό συγκέντρωσης του φαρμάκου στον οργανισμό δείχνει ότι η τελευταία φορά που το πήρε ήταν τον Οκτώβριο", ανέφερε πρόσωπο από την πλευρά του παίκτη στο πρακτορείο ειδήσεων.

Νέα Δημοκρατία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε δύσκολη θέση φέρνει τη ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δεν ασπαζόμαστε τέτοιες απόψεις λένε συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη. Διευκρινίσεις έδωσε ο ίδιος ο Γεωργιάδης για τα όσα είπε περί φυλακίσεων των κομμουνιστών, ενώ η Πειραιώς απέφυγε να τοποθετηθεί δημοσίως παρά το γεγονός ότι προκλήθηκε από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική ΣΤΟΠ ΣΤΑ ΕΡΓΑ

Πώς ο νόμος Σπίρτζη "πάγωσε" την Ελλάδα

Γραφειοκρατική νοοτροπία, ανικανότητα και αδράνεια της κεντρικής διοίκησης ή σκόπιμες καθυστερήσεις που πατούν πάνω σε κενά και παραλήψεις του νόμου; Πως ο ν. 4412 του υπουργείου Υποδομών έχει «παγώσει» δημόσια έργα εκατοντάδων εκατομμυρίων και πως προσπαθεί να ανταπεξέλθει η τοπική αυτοδιοίκηση

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ