Ντοπέ και στο Πεκίνο η Τσουμελέκα σύμφωνα με το Associated Press

Τα ονόματα των τεσσάρων εκ των επτά αθλητών, τα δείγματα των οποίων βρέθηκαν θετικά στη CERA (εξελιγμένη μορφή της ερυθροποιητίνης) μετά από επανεξέταση που έγινε σε όσα ελήφθησαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, γνωστοποιήθηκαν την Τετάρτη (29/04).

Πρόκειται για τον Ρασίντ Ραμζί, τον πρώτο «χρυσό» Ολυμπιονίκη του Μπαχρέιν στον στίβο (1.500μ.), τον Ιταλό Ντάβιντ Ρέμπελιν, που κατέκτησε το ασημένιο στην ποδηλασία δρόμου, τον Γερμανό ποδηλάτη Στέφαν Σουμάχερ και την αρσιβαρίστρια Γιουντέλκις Μαρινταλίν από την Δομινικανή Δημοκρατία.

Τα ονόματα των άλλων αθλητών δεν έχουν ακόμα γίνει γνωστά, ωστόσο σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Associated Press, είναι η Αθανασία Τσουμελέκα και η Κροάτισσα Βάνια Πέρισιτς (800μ. στίβου).

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ελληνίδα αθλήτρια του βάδην τελεί υπό τιμωρία, καθώς σε έλεγχο που πέρασε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της για τους Ολυμπιακούς του 2008, βρέθηκε θετική σε ερυθροποιητίνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:
σχόλια

Επιλογές

Πρώτη Σελίδα

loading...