Επιστρέφουν οι Ολυμπιακοί Κύκλοι στο Παναθηναϊκό στάδιο

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου του Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας έγινε γνωστή η επιστροφή των Ολυμπιακών Κύκλων στο Παναθηναϊκό στάδιο.

Επιστρέφουν οι Ολυμπιακοί Κύκλοι στο Παναθηναϊκό στάδιο

Αρκετές ειδήσεις βγήκαν στο πλαίσιο της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου του 33ου Μαραθωνίου της Αθήνας του Αυθεντικού. Μία από αυτές ήταν η λύση του προβλήματος που είχε προκύψει με την επιστροφή των Ολυμπιακών Κύκλων στο Παναθηναϊκό στάδιο.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από μερικές ημέρες η ΕΟΕ είχε βγάλει σχετική ανακοίνωση για την άρνηση του Κεντρικού Συμβουλίου Νεώτερων Μνημείων για την επανατοποθέτησή τους.

Ο Γιάννης Σταματόπουλος απαντώντας σε σχετική ερώτηση που του έγινε τόνισε ότι δόθηκε λύση στο συγκεκριμένο θέμα. Ο Α΄ Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ τόνισε πως έχει παρθεί η σχετική απόφαση με τη ΕΟΕ να αναλαμβάνει την κάλυψη του κόστους.

Μάλιστα, η Φάνη Πάλλη Πετραλιά, η οποία παρακολουθούσε την συνέντευξη Τύπου τόνισε πως ήδη έχει ανάψει το πράσινο φως και από το ΚΑΣ για την επανατοποθέτηση των Ολυμπιακών Κύκλων. Έτσι, έστω και με καθυστέρηση αναμένεται να διορθωθεί το ιστορικό ατόπημα και οι Ολυμπιακοί Κύκλοι να επιστρέψουν στη θέση τους μετά από σχεδόν πέντε χρόνια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK