"Άδειασαν" την Παπαχρήστου οι Ολυμπιονίκες

Οι Ελληνες Ολυμπιονίκες πήραν θέση για το περιστατικό με τη Βούλα Παπαχρήστου και ουσιαστικά "άδειασαν" την Ελληνίδα αθλήτρια.

"Άδειασαν" την Παπαχρήστου οι Ολυμπιονίκες

Η ανακοίνωση:

"Είναι πολύ κρίμα, όλο αυτό το περιστατικό που συνέβει σήμερα.

Για εμάς τους αθλητές είναι αντιληπτή η δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει η Βούλα Παπαχρήστου, καθώς γνωρίζουμε από πρώτο χέρι, τους κόπους και τις δυσκολίες που περνάει κάποιος, προκειμένου να συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Όμως ιδιαίτερα σε ευαίσθητες χρονικές περιόδους, όπως είναι η παραμονή της έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων, όπου όλα τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα πάνω στους αθλητές, οφείλουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο τι λέμε ή το τι αναπαράγουμε στα social media, καθώς η οποιαδήποτε δήλωση -έστω και χάριν αστεϊσμού- μπορεί να γιγαντωθεί και να πάρει διαστάσεις.

Οι Έλληνες Αθλητές έχουμε σαν Στόχο και Αποστολή, να αγωνιζόμαστε για την Πατρίδα και τα Αθλητικά Ιδεώδη. Για εμάς ο αγώνας είναι ο ορισμός της αποδοχής της διαφορετικότητας, σεβόμενοι όλους τους Αντιπάλους, με τους οποίους δεν μας χωρίζει τίποτα άλλο, παρά μόνο η αξία εκπροσώπηση των χωρών μας.

Για εμάς τέλος, προέχει η Προστασία, η Ηρεμία και το Κύρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Αποστολής και κάνουμε έκκληση προς όλους τους αρμόδιους φορείς, να συμβάλλουν ως προς την διαφύλαξη των παραπάνω".

News 24/7

24MEDIA NETWORK