Έτρεξε στα 4Χ400 με σπασμένο πόδι

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ο Αμερικανός σπρίντερ Μαντέο Μίτσελ κατάφερε να ολοκληρώσει την κούρσα στην προκριματική σειρά της σκυταλοδρομίας των 4Χ400 μέτρων των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, παρά το γεγονός πως στα μισά της κούρσας έσπασε το πόδι του.

Έτρεξε στα 4Χ400 με σπασμένο πόδι

Ο 25χρονος δρομέας, που ξεκίνησε πρώτος από την αμερικανική τετράδα την προκριματική κούρσα, μετά τα 200 μέτρα ένιωσε μια ενόχληση στο πόδι του, όμως δεν τα παράτησε. Συνέχισε και κατάφερε να παραδώσει την σκυτάλη στον επόμενο συναθλητή του, με τις ΗΠΑ να παίρνουν την πρόκριση στον τελικό του αγωνίσματος.

Η είδηση έγινε γνωστή το βράδυ της Πέμπτης από την αμερικανική ομοσπονδία στίβου. Ο εκτελεστικός διευθυντής της ομοσπονδίας Μαξ Σίγκελ, δήλωσε σχετικά: "Ο Μαντέο αποτελεί πηγή έμπνευσης και έγινε ήρωας για τους συναθλητές του. Χωρίς το κουράγιο του και την αποφασιστικότητά του να τερματίσει, η ομάδα των ΗΠΑ δεν θα μπορούσε να βρίσκεται στον τελικό".

Ο Μίτσελ μεταφέρθηκε στο ιατρείο του Ολυμπιακού Χωριού, όπου η ακτινογραφία έδειξε πως έχει σπάσει την περόνη του αριστερού του ποδιού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK