Γκάφα με ανύπαρκτο tweet

Μια πλάκα στο διαδίκτυο μεταξύ Ελλήνων δημοσιογράφων, στάθηκε ικανή να αναστατώσει για ακόμη μια φορά τον ελληνικό αθλητισμό. Πρωταγωνίστρια η σημαιοφόρος της Γερμανίας, Νατάσα Κέλερ. ΜΜΕ της Ελλάδας και πολιτικό κόμμα έσπευσαν να καταδικάσουν την αθλήτρια για σχόλιο στο twitter που δεν είχε κάνει.

Γκάφα με ανύπαρκτο tweet

Η Χρυσή Αυγή με ανακοίνωσή της καταδίκασε την αθλήτρια Νατάσα Κέλερ για το υποτιθέμενο ρατσιστικό tweet της κατά Ελλήνων αθλητών, προφανώς επηρεασμένη από το σάλο που προκλήθηκε σε μερίδα ελληνικών Μέσων καθώς και σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

Η Γερμανίδα χρυσή Ολυμπιονίκης της Αθήνας, ουδέποτε προέβη στις δηλώσεις που τις αποδίδονται, καθώς πρόκειται για ένα κακόγουστο αστείο, προϊόν μυθοπλασίας.

Συγκεκριμένα το σχόλιο που δεν έγραψε ποτέ η Γερμανίδα αθλήτρια, κάνοντας ωστόσο το γύρο του διαδικτύου, αναφέρει: "Το Ολυμπιακό Χωριό έχει γεμίσει με ξυπόλητους Έλληνες αθλητές. Μόλις τους βλέπουμε κάνουμε τους μαλ...ες, γιατί φοβόμαστε ότι θα μας ζητήσουν δανεικά".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής:

Οι αποχαυνωμένοι και άβουλοι πολίτες της Γερμανίας, με τρανταχτό παράδειγμα την αθλήτρια Κέλερ, να πάψουν να πιστεύουν τις ανοησίες του Focus και του Spiegel. Οι Έλληνες αθλητές θα αντιμετωπίσουν με παγερή αδιαφορία τις προκλήσεις αυτές και θα αποδείξουν στον στίβο την ελληνική υπεροχή και ανωτερότητα. Καλούμε την Ολυμπιακή Επιτροπή να αποβάλει πάραυτα την εν λόγω αθλήτρια για ρατσιστικό σχόλιο.

Να σημειωθεί ότι αρκετή ώρα αργότερα η Χρυσή Αυγή διέγραψε από την ιστοσελίδα της τη σχετική ανακοίνωση.

Σήμερα (27/07) κι ενώ έχει προκληθεί όλος αυτός ο σάλος με το υποτιθέμενο tweet, η Νατάσα Κέλερ διέγραψε τον λογαριασμό της στο twitter.

Στο μεταξύ ένα γκρουπ στο facebook που δημιούργησαν Έλληνες επηρεασμένοι από τα ανυπόστατα δημοσιεύματα και μετράει ουκ ολίγους υποστηρικτές, καλεί την ΔΟΕ να αποκλείσει την Γερμανίδα αθλήτρια από τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

News 24/7

24MEDIA NETWORK