Πολύ καλή εμφάνιση από την Μιλλούση

Η Βασιλική Μιλλούση πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο από τα πέντε προκριματικά γκρουπ του σύνθετου ατομικού της ενόργανης γυμναστικής, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Πολύ καλή εμφάνιση από την Μιλλούση

Η Ελληνίδα γυμνάστρια, συγκέντρωσε 12,800 βαθμούς στο άλμα, 13,425 βαθμούς στους ασύμμετρους ζυγούς, 14,366 βαθμούς στην δοκό ισορροπίας και 12,933 βαθμούς στις ασκήσεις εδάφους, με αποτέλεσμα να πάρει την 3η θέση με 53,524 βαθμούς και να ελπίζει για πρόκριση στον τελικό.

Μετά τον αγώνα της ήταν εμφανώς ευχαριστημένη από την προσπάθειά της, αφού στο πρόγραμμά της δεν είχε λάθη και παρά τη σχετικά χαμηλή βαθμολογία που απέσπασε από τους κριτές, είναι αισιόδοξη ότι μπορεί να τα καταφέρει.

«Πήγε πολύ καλά ο αγώνας, χωρίς λάθη και χωρίς πτώσεις. Κατ΄ αρχήν έγινε αυτό που ήθελα, ευχαριστήθηκα πάρα πολύ τον αγώνα, μπήκα μέσα και έζησα τα πάντα, νομίζω και για το λόγο αυτό βγήκε το θετικό αποτέλεσμα. Τώρα αναμένω, ήταν μόλις ο πρώτος όμιλος, το πρόγραμμα πήγε αρκετά καλά, αν και η βαθμολογία είναι λίγο χαμηλή», είπε στο ΑΜΠΕ η Ελληνίδα γυμνάστρια.

Στην ερώτηση αν μπορεί να ελπίζει βάσιμα στην πρόκριση, απαντά: «Είμαι υποχρεωμένη να αναμένω και τις άλλες κοπέλες να αγωνιστούν. Μέχρι στιγμής είμαι 3η στο σύνθετο (σ.σ. περνούν στον τελικό οι 24) με 53,524 βαθμούς, ενώ πήρα 14,366 βαθμούς στην δοκό ισορροπίας κι ελπίζω να είμαι και εδώ στον τελικό. Αυτή τη στιγμή στη δοκό είμαι πρώτη, αλλά υπάρχουν πολλές καλές αθλήτριες που θα αγωνιστούν στη συνέχεια. Περνούν οι οκτώ πρώτες, είναι δύσκολο να περάσω, αλλά αν οι βαθμολογίες εξακολουθήσουν να είναι χαμηλές, μπορώ να μπω στον τελικό της δοκού που είναι στις 7 Αυγούστου. Ο τελικός στο σύνθετο θα γίνει στις 2 Αυγούστου».

News 24/7

24MEDIA NETWORK