Άγρια επίθεση Έλληνα αθλητή στον Κοντονή με αφορμή την Κορακάκη

Ο Έλληνας αθλητής των καταδύσεων, Στέφανος Παπαρούνας, με αφορμή το χρυσό μετάλλιο της Άννας Κορακάκη και την απόφαση του δημάρχου Δράμας να γκρεμίσει το πρόχειρο προπονητήριο της, έκανε άγρια επίθεση μέσω facebook στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή.

Άγρια επίθεση Έλληνα αθλητή στον Κοντονή με αφορμή την Κορακάκη

Το χρυσό μετάλλιο της Άννας Κορακάκη σε συνδυασμό με τις παροχές και την κρατική βοήθεια που είχε η αθλήτρια μέχρι να φτάσει στην κορυφή έβγαλαν από τα ρούχα του τον Έλληνα αθλητή καταδύσεων, Στέφανο Παπαρούνα.

Ο 26χρονος αθλητής έκανε άγρια επίθεση μέσω facebook στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή.

Δείτε τι έγραψε:

 

 

*Σημειώνεται πως αρχικά στην ανάρτησή του ο αθλητής είχε γράψει από βιασύνη "μαλακός" αντί για "μαλθακός", στον χαρακτηρισμό του για τον Έλληνα υφυπουργό αθλητισμού.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Νέα Δημοκρατία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε δύσκολη θέση φέρνει τη ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δεν ασπαζόμαστε τέτοιες απόψεις λένε συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη. Διευκρινίσεις έδωσε ο ίδιος ο Γεωργιάδης για τα όσα είπε περί φυλακίσεων των κομμουνιστών, ενώ η Πειραιώς απέφυγε να τοποθετηθεί δημοσίως παρά το γεγονός ότι προκλήθηκε από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ