"Ανοργανωσιά στη Βραζιλία! Ούτε στα… Πανελλήνια Πρωταθλήματα έτσι"

Η πρωταθλήτριά στο έπταθλο Σοφία Υφαντίδου μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον απεσταλμένο του σταθμού στο Ρίο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, Γιάννη Λαμπίρη.

"Ανοργανωσιά στη Βραζιλία! Ούτε στα… Πανελλήνια Πρωταθλήματα έτσι"

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Σοφίας Υφαντίδου, για τα όσα βίωσε στη Βραζιλία.

Για την παρουσία της στη διοργάνωση (κατετάγη 27η με 5.613 βαθμούς): "Περίμενα ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Είχα μεγαλύτερες απαιτήσεις από τον εαυτό μου, αλλά δυστυχώς τα πράγματα πήγαν τελείως διαφορετικά από αυτό που περίμενα. Ήμουν μόνη μου εδώ, χωρίς τον προπονητή μου, που είναι το στήριγμά μου. Έτσι είναι ο αθλητισμός, σου δίνει δέκα λύπες και μία χαρά".

Για την απουσία του προπονητή της: "Μετά το Ευρωπαϊκό στην Ολλανδία παρουσίασε ένα πρόβλημα υγείας με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να κάνει το ταξίδι για το Ρίο. Έτσι ήρθα μόνη μου".

Για τα προβλήματα της διοργάνωσης: "Οι Αγώνες δεν μπορούν να φτάσουν ούτε στο μισό αυτούς της Αθήνας. Είναι μία διοργάνωση αρχαρίων, με καταστάσεις που δε συναντούμε στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Από την αρχή μέχρι το τέλος νιώθαμε ότι ήμασταν σε τοπικό πρωτάθλημα. Σχεδόν σε κάθε αγώνισμα είχαμε πρόβλημα. Στα εμπόδια είχαμε κάποιες αλλαγές χωρίς να μας ενημερώσει κανείς, στη σφαίρα μάς βάλανε νωρίτερα, με αποτέλεσμα μετά τον αγώνα να καθόμαστε 20 λεπτά και να κοιταζόμαστε μεταξύ μας για να περάσει η ώρα, ενώ στα 200 μέτρα μας έβγαλαν στο στάδιο την τελευταία στιγμή. Σε κάθε αγώνισμα είχαμε παρατράγουδα".

Για τον επόμενο στόχο της: "Είναι το Παγκόσμιο στο Λονδίνο, αρκεί να έχουμε υγεία και τύχη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK