ΑΠΙΣΤΙΑ: Βραζιλιάνα με τον Μπολτ στο κρεβάτι!

Σάλο έχουν προκαλέσει οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα μια 20χρονη Βραζιλιάνα φοιτήτρια η οποία πέρασε μια "καυτή" νύχτα στο Ρίο με τον Γιουσέιν Μπολτ, ο οποίος φαίνεται να έχει σχέση δύο χρόνων!

ΑΠΙΣΤΙΑ: Βραζιλιάνα με τον Μπολτ στο κρεβάτι!

Δεν έχουν περάσει καλά καλά δύο 24ωρα από την εμφάνιση της " κυρίας Μπολτ" και όμως ήρθαν τα πάνω κάτω! Η Κάσι Μπένετ, όπως ονομάζεται, μέσω ποσταρισμάτων της στο instagram αποκαλούσε τον αθλητή τον γρηγορότερο άνθρωπο στον πλανήτη, "αφεντικό" και "μωρό μου" και αμέσως τα ΜΜΕ ασχολήθηκαν μαζί της.

Η Κάσι Μπένετ

Οι δυο τους φαίνεται πως είναι μαζί τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά ενώ αυτή τον περίμενε να επιστρέψει στη Τζαμάικα μετά τα τρία χρυσά μετάλλια που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, εκείνος την απατούσε!

Την αποκάλυψη έκανε η "πέτρα του σκανδάλου", η 20χρονη Βραζιλιάνα φοιτήτρια, Τζέιντι Ντουάρτε, η οποία δημοσιοποίησε μέσω της εφαρμογής WhatsApp, φωτογραφίες στο κρεβάτι παρέα με τον Τζαμαϊκανό σπρίντερ. Ο Μπολτ φαίνεται να τη φιλάει, ενώ σε άλλη φωτογραφία ποζάρουν μαζί στο φακό.

Η εν λόγω κυρία μάλιστα δεν δίστασε να μιλήσει και στην τοπική εφημερίδα "Extra" για την νύχτα που πέρασε με τον Μπολτ. Δήλωσε πως δεν γνώριζε από την αρχή ποιος ήταν, ενώ η συνεύρεσή τους είπε πως ήταν... φυσιολογική.

Η Τζέιντι Ντουάρτε

Η Ντουάρτε όμως δεν ήταν η μοναδική που τράβηξε την προσοχή του Μπολτ κατά την παραμονή του στο Ρίο. Ο 30χρονος αθλητής είχε πολλά κέφια στη Βραζιλία, καθώς οι κάμερες τον συνέλαβαν σε βραδινή του έξοδο να χορεύει με μια μελαχρινή κοπέλα.

Άραγε τι θα πει μόλις γυρίσει σπίτι;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Μπολτ την αποκαλεί "πρώτη κυρία" κι αυτή "αφεντικό"

News 24/7

24MEDIA NETWORK