Απορρίφθηκε η ένσταση για Γιαννιώτη

Ο Σπύρος Γιαννιώτης δεν θα πάρει χρυσό μετάλλιο στα 10.000μ. ανοιχτής θάλασσας, αφού η ένσταση της ΕΟΕ δεν έγινε δεκτή. Πού βασίστηκε η ελληνική πλευρά.

Απορρίφθηκε η ένσταση για Γιαννιώτη

Δεν έγινε δεκτή η ένσταση που κατέθεσε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για την έκβαση του αγώνα των 10.000 μέτρων ανοιχτής θάλασσας και το μετάλλιο του Σπύρου Γιαννιώτη.

Η ΕΟΕ ζήτησε την απονομή χρυσού μεταλλίου και στον 36χρονο πρωταθλητή, μαζί με τον Ολλανδό Φέρι Βέερτμαν, ο οποίος τερμάτισε μαζί με τον Έλληνα κολυμβητή, ωστόσο άγγιξε την πλακέτα του χρόνου πιο νωρίς.

Η ελληνική πλευρά βασίστηκε στην απονομή τριών αργυρών μεταλλίων στα 100μ. πεταλούδα, ωστόσο η θέση της δεν έγινε δεκτή.

"Είχαμε υποχρέωση απέναντι στον αθλητή και απέναντι σε όλους τους Έλληνες να δούμε ξανά το βίντεο για να μην υπάρξει καμιά αδικία απέναντι στον μεγάλο πρωταθλητή μας. Τελικά, η ένσταση δεν έγινε δεκτή", δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Γιαννιώτης: "Αργυρός" στο μαραθώνιο ανοικτής θάλασσας
Ο συγκλονιστικός τερματισμός στην κούρσα του Γιαννιώτη!
Έτσι υποδέχθηκαν τον Γιαννιώτη στο Ολυμπιακό Χωριό
ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ: Οι συγκινητικές δηλώσεις του Γιαννιώτη
Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ