Αυτά είναι τα επίσημα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τους Αγώνες

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ριο, εκατομμύρια θα είναι εκείνοι που θα επιδιώξουν μοιραστούν εντυπώσεις και εικόνες που σχετίζονται με το κορυφαίο αθλητικό γεγονός, χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ιδού τα σύμβολά τους.

Αυτά είναι τα επίσημα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τους Αγώνες

Όπως στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, πολύ περισσότερο τώρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ριο 2016, εκατομμύρια θα είναι εκείνοι που θα επιδιώξουν μοιραστούν εντυπώσεις και εικόνες που σχετίζονται με το κορυφαίο αθλητικό γεγονός, χρησιμοποιώντας τα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το επίσημο hashtag της τελετής θα είναι #OpeningCeremony. Ένα άλλο βασικό hashtag θα είναι #Rio2016. Οι άλλοι επίσημοι λογαριασμοί: @Olympics (επίσημος Λογαριασμός των Ολυμπιακών Αγώνων), @OlympicFlame (επίσημος λογαριασμό της Ολυμπιακής φλόγας και του ταξιδιού της), @ Rio2016 (επίσημος λογαριασμός των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο το 2016, που διατίθεται επίσης στα αγγλικά @Rio2016_en).

Τα πρώτα τρία γράμματα κάθε χώρας με ένα "τιτίβισμα" στο Twitter, αρκούν για την εμφάνισή της που θα την συνοδεύει η σημαία της. Στο Facebook, μπορεί κάποιος να προσαρμόσει την εικόνα του προφίλ του, με τα χρώματα της σημαίας στη χώρα που επιλέγει, ενώ για το Instagram θα υπάρχουν κατ 'εξοχήν φωτογραφίες και εικόνες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK